veba etkinliği birleştirmeleri kalıcı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ç.E.R.K.E.Z tarafından 11 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. etkinlik ile gelecek birleştirme malzemeleri (gemi+tasarım+modül+modül) bunlar kalıcı mı olacak. etkinlik sayfasında kalıcı yazıyor ama yanlışlık olmasın diye tekrar sormak istedim çünkü bu malzemeleri almak için deli gibi h-mt, h-hp, oil kasmaya çalışıyoruz. eğer kalıcı olacaksa biraz rahatlayıp çok da kasmaya gerek yok diye düşünebilirmiyiz.

2. Tursaka

Tursaka User

Sanırım kalıcı olmasından kasıt önceki etkinliklerde de olduğu gibi bunda da etkinlik boyunca geçerli olacak ve etkinlik bitince de başka etkinliklerde modüllere ve kimi zaman da bazı gemilerin satışa çıkarılmasıyla tekrar elde edebileceğiz.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Geçmişteki birçok etkinliği düşünürsek bu yeni gelen eşyalar sadece etkinlik boyunca duracağını düşünüyorum. Şimdiden kasmaya başlasanız iyi olur.

İyi Forumlar.

4. ''Hazırlanabilecek yeni bir etkinlik tarifi var. Etkinlik başladığında gelip kalıcı olacak.''

5. Aynen konu açacaktım bu durumla ilgili iyi oldu.

Şimdi yetkili biri kesin cevap verebilir mi?

Ona göre bir yol çizeceğim kendime.

Sonra yazım hatası veya yanlış anlaşılma durumu olmasını istemem.

6. xArsimAx

xArsimAx User

Bi ihtimal sadece gemiyi kalici yapabilirler ama moduller dusuncem kesin kaldirirlqr

7. kalıcı olacak rahat olun.neden dersen birleştirde modüüllerin üstüne gelip tıkladığında süre beliriyordu eski etkinlerde şu kadar süre daha etki kalacak diye.bunda yok.değişime giderlermi bilemem

8. Ben sorumun cevabını buldum.

Yeni gemi solace tasarımı ve modüller SHD-SK01 - SPC-SPD02 süresiz.

DMG-VEN01 etkinlikten alabiliyorsun çünkü birleştirde yukarıda belirtmiş olduklarımın süresi yok.

Luminous bunu beğendi.
  9. aynen malzemelerin üstünde süre yok. sanırım süresiz ama yetkililerden kesin bi cevap bulsak ona göre yol çizeriz kendimize çünkü parçalar kolay elde edilebilir değil. kalıcı diye acele etmezsek bide giderse üzülürüm :)

Luminous bunu beğendi.
  10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Tarifler kalıcı olacaklar, gönül rahatlığıyla ileriye dönük bir yol çizebilirsiniz. :)

İyi forumlar dilerim.