Vega Geçmelimiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Retairus tarafından 27 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Retairus

Retairus User

Suan gemim Leonov ve 11 lvl im -9 LF3 1 LF4 (Drodilerdekiyle birlikte toplam) -1 İris 6 Flax -6 SG3N-BO2 Kalkan -10 G3N-7900 İtici Motor Sizce Vengeanceye geçmelimiyim yoksa leonov la devam mı ediyim.

2. 6tarik59

6tarik59 User

12 level olana kadar leonovda kalmanı tavsiye ederim ayrıca en azından lf3 lerini droidlerede yetiricek kadar topla birazda kalkan aldıktan sonra vega değil goliye geç vega güçsüz kalır :)

Retairus bunu beğendi.
  3. Kıta40

Kıta40 User

Direk goliye gec. Vegaya gecip dusman sıktimi kacma amacin varsa bu gemiyla kacamazsin. Ben 700.000 kalkanla bazen zor kaciyorum.. goliyle kasilmani tavsiye ederim

Retairus bunu beğendi.
  4. goliath + spectrum ile kasılmanı öneriyorum kardeşim :)

Retairus bunu beğendi.
  5. Kıta40

Kıta40 User

Sence bu adamin gemisinde spectrum olabilir mi :))

Retairus bunu beğendi.
  6. ahahaha, başkan yani uridium vs çekicek artık :)) spectrum alırsa sırtı yere gelmez :))))

Retairus bunu beğendi.
  7. Retairus

Retairus User

Teşekkürler yardımlarınız için :)

8. senberk99

senberk99 User

vega ne ya leo devam 12-13levele kadar sonrada goliye geçebilirsiniz.

9. Vega alma ben aldım pişman oldum.Onun yerine bir tane Bigboy al (skylab kullanıyorsan) ya da fark etmez skylab kullanmıyorsan da al 3.000.000 Credits biriktir (Ben Leo yu sattım Bigboy'la 3 günde yaptım o parayı) sonra git Goli'ye yatır büyük ihtimalle alırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.