Vega ile ilgili sorun ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Herşeyi aynı ekipman yaptım vega en fazla 2k vuruyor leoda 2.5-2.8'e kadar vuruyor, 6lf3 var hesapta sizce ne yapmalı vegayı satıp gene leoyamı talip olayım yoksa lf3 kassam fark etmeye başlar mı ?

2. Leonov eski haritade 2 kat daha fazla vurur sebep bu yani eskide kasılacaksan leo yenide vega

3. Ancasin

Ancasin User

Ben sana eski haritalarda leonovun vegadan güçlü olduğunu ve leonovda kalmanın daha iyi olacağını demiştim :D

4. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

ya abi heves ettim 25k nın neredeyse tamamı çarçur oldu.10lf3 yapana kadar en aşşa leodayım artık deneyim kazandım kafam dank etti

5. Ancasin

Ancasin User

Neyse kendin deneyip görmüş oldun. Artık aklında soru işareti kalmamıştır herhalde :D

6. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

bide lf3leri dirioitlere koyayım lf2ler gemide kalsın belki 3-5 bişey faydası olur

7. Ancasin

Ancasin User

Leonova geçtiysen lf3 ler gemide, lf2 ler diroitte olsun. Ama hala vegadaysan tam tersi.

8. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

tövbeler olsun daha yok adam gibi lf3leri toplar goliye geçerim.Leonunda değerini bilmek lazımmış.bide iris alayım uriyle kaymak gibi olur hesap

Ancasin bunu beğendi.
  9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede leo eski haritaların kralıdır ve ben eski haritalarda oynayacağım zaman her zaman leo dizer ve öyle kasılırım.

10. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

vegayı uriylemi aldın ?

11. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

yok kredi basıp aldım 5m'e uriyi genelde lf3 ve iris için harcıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.