Vega konfi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ViRaN tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ViRaN

ViRaN User

Selam arkadaşlar.
    10 gemi 4 droid olmak üzere 14 tane lf2 var. (kötü ama olsun :D) Konfi 1 de 9 tane 256 lık kalkan, 1 tane 50 lik hız var. Konfi 2 de hepsi hız, droid 4 tane 256 lık kalkan var. Sizce konfi 1 de 2 tane mi hız yapsam? Ayrıca başka önerileriniz neler? Bu arada açık artırmada bulunan tüm tasarımları aldım. %10 kalkan sağlayan avenger kullanıyorum.

Teşekkürler...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2014
  2. Merhaba ,

Bir konfigürasyonu vuruş ağırlıklı yapabilirsiniz. Bunun için Gemi ve Droit'lere full lazer koyun. Jeneratör kısmına ise 5 hız 5 kalkan koyun.

Diğer konfigürasyonda ise hız ve kalkan ağırlıklı yapabilirsiniz. Gemiye 10 Lazer , Droit'lere full Kalkan ve Jeneratör bölümüne full hız şeklinde yapabilirsiniz.

Vuruş konfisi ile kasarsınız çok zor durumda kalırsanız kaçmanız gerekirse hız konfisine geçip uzaklaşırsınız.

İyi forumlar.

3. ViRaN

ViRaN User

Teşekkürler ama 1. Konfide 5 hız fazla değil mi?

4. 1 konfi gemi hız kalkan droitlere
    2 konfi kalkan droit lazer
    flax yap hep gel uri lf3 al kasıl arkadş edin

5. Merhaba ,

Eğer fazla diyorsanız 5 tane yerine 2 yada 3 tane koyabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. ViRaN

ViRaN User

Teşekkürler

Teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2014
  7. 1. Konfi jenerator full kalkan diroitler lazer
    2. Konfi jenerator full hiz diroitler kalkan
    Benim tavsiyem budur güzel konfi :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.