vega konfi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MİDEM_AĞRIYOR tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    slot cpu takıyorum bu hata cıkıyor ne alaka şimdi

2. Merhaba ,

Her iki konfigürasyonda " Güncel kongigürasyonu sil " butonuna basıp malzemeleri çıkartın.

Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman kısmına girip malzemeleri yerleştirin.

İyi forumlar.

3. yaptım smod yaptım olmuyor .

4. Merhaba ,

Aynı işlemi tekrarlayın fakat daha sonra tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip tekrar deneyiniz. Normalde bahsettiğiniz durumu yaşayanlar ilk anlattığımı yapınca sorunu çözüyordu.

İyi forumlar.

5. Sen malzemeyi tutup jenerator yerine bırakırsan bu hatayı verebilir. Ekstaralar slotuna bıraktığından emin ol

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Eğer yeterli yer yoksa bu hatayı alırsınız ilk önce slot çoklayıcı cpu yu takın

iyi oyunlar

7. öyle cevaplar yazıyorsunuzki sanki oyuna dün başladım gibi
    sadece ekstralar bölümüne malzeme koyulmuyor , aynı anda lazer ve jeneratörlerde çıkarma & takma işlemi yapılabiliyor.
    ilk başta tabiki slot arttırıcıyı koyuyorum
    tüm hangarlar boş olmasına rağmen hepsini tek tek tekrar boşalta tıkladım , anasayfaya tıklayıp tekrar girdim yine atılmıyor , bu sorun sadece Vengeance'de .

8. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Yukarıdaki işlemleri yaptığını taktirde sorununuz çözülecektir.İsterseniz farklı bir tarayıcı ile deneyebilirsiniz.

Saygılar,
    Nebulous

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.