Vega şimşek

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by TufanGuzel, Jul 8, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TufanGuzel

TufanGuzel User

Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda bu tasarımı kullanan arkadaşlar var mı ?
    Şimdi tortu ve cerrah varken tercih edilebilir mi ? Şuan için montajda yapabiliyorum eskiden hızı sayesinde rakipten güçlüysen kaçırmıyordun güçsüzsen kaçıyordun. Eski gücünü hayla koruyor mu yoksa artık tercih edilmemeli mi ? Hali hazırda venom, spectrum, cerrah, tortu var şimşek yapmazsam solace falan yapmayı düşünüyorum diminisher düşünmüyorum pek hoşuma giden bir gemi değil benim şuan tek sıkıntım. Ortalama donanımım olması ve çark düzeni ile kovalayan bir arkadaştan kaçamıyorum. Ağır konfide 7-8k ortalama hasarım var pro beslemeli. Tortu tamam çok hızlı ama hızlıyken hasar problemi çok büyük ağır konfide de cidden çok yavaş. Kaçmak için güzel ama kesebileceğim kişiyide kesemiyorum. Sizlerin görüşlerini almak istedim.

2. Duck▲

Duck▲ User

Kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü devri bitti.

Goliath ile bire bir savaşırken eksik 5 lazer slotu dezavantajın var.
    Tartarus ile savaşırken kaçma şansın pek yok gibi.

5 saniyelik özellikde hız 740 gibi bir rakamı görüyor enfeksiyon lazeri sıktı buzladı derken öyle ya da böyle patlıyorsunuz işte.

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Vega yerine pusat almanızı öneririm.

Cerrah elde etmeniz mümkün ise birazcık uğraşın.

İyi forumlar...

4. TufanGuzel

TufanGuzel User

Sayın modum cevaplarınız için teşekkür ederim. Cerrah sahibiyim zaten tek eksik olan gemim pusat. Onuda fullde full olmayınca pek önermiyorlar biraz fazla kırılganmış 4 5 salvoda rakibi parçalamak gerekiyormuş oda benim donanımlarla imkansız gibi bir şey o yüzden şimdilik dursun montaj parçaları ileride belki başka işe yarar. Konuya gerekli cevaplar verildiği için kitlenmesi uygundur.

5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Ben aslında Vega kullanıcısım. Karşınıza 1 Tartarus gelince çok sorun değil kesebiliyorsunuz fakat 2 Tartarus olunca ne kaçabiliyorsunuz ne savaşabiliyorsunuz. Vega yerine Tartarusu öneririm. Ama Vegayla dolaşmaya devam ediyorum ben :)

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar...

Thread Status:
Not open for further replies.