Vega tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***zahit20*** tarafından 6 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vegam var daha onceki konuda belirttigimgibi 80 k uri vardi 2 lf3 aldim 60k kaldi 10lf3 2 iris var lamda kapisi yapili pet almali miyim peti kasabilecek durumdamiyim yoksa 1 iris da alipartana lf3 mu almaliyim peki iris ve lf3 alirsam lambda kapisini yapabilecek hale gelebilirmiyim simdiden tesekkurler bu arada telefondan yaziyorum kusura bakmayin

2. Merhaba ,

Normalde 3. iris'e kadar uridium ile alınması tavsiye ediliyor fakat 3. iris 42.000 uridium ve bence en mantıklısı kredi ile alınabilecekleri kredi ile almaya çalışmaktır. Eğer kredi biriktirme yada açık arttırmadan kredi ile almak zor diyorsanız 3. iris'i de uridium ile alabilir daha sonra kalan irisleri kredi ile almaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Cevabınız icin tesekkurler peki iris almayip pet almali miyim yoksa sizin yercihiniz ne olurdu

4. Merhaba ,

Ben belli bir şeyleri tamamladıktan sonra pet almıştım. :) Ayrıca genel olarak seviye kasmak için elimde yüksek TP veren görevler vardı. Görevler bitmeye yakın PET'i aldım. Görevleri bitirince gelen TP'ler ile 7 seviye oldu zaten ve 8 seviye olmasına az kalmıştı. O farkı da npc keserek tamamladım. Daha sonra görevlerden gelen uridium ile 3. seviye modül almıştım. :)

Oynadığınız server'a ve sizin oyun tarzınız ayrıca vaktinize göre tercihler değişebilir. Diğer üyelerimizin düşüncelerini de bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Tesekkurler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.