Vegeance Tasarım Gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.Showtime tarafından 19 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Uzun zamandır bu oyunu oynuyorum. Diğer gemilerin onlarca tasarımı varken veganın olmaması çok garip gerçekten. Vegaya görsel tasarımla alakalı bi çalışma var mı ? Teşekkürler

2. TanrıEru

TanrıEru Guest

Fark ettiğim kadarıyla biraz daha ön plana cıkmasını istedikleri gemilere tasarım atıyorlar sentinel ve spectruma bu aralar bol bol tasarım geliyor mesela halihazırda fazlasıyla aktif olan solace de öyle sırayla oyuna dahil etmeye çalıştıkları gemilere de aynısı olur diye düşünüyorum bakalım

mude81 bunu beğendi.
  3. mude81

mude81 User

Umarım gelir artık bi tasarım. Özellikle eski haline benzeyen zarif tasarımlar olsa çok iyi olur. Beklemedeyiz

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Şuan için bir çalışma olduğunu zannetmiyorum. Fikrinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde anket olarak sunduktan ve yeterli desteği gördükten sonra raporlarımıza ekleyebiliriz.

İyi forumlar.

5. Güncelleme kısmında desteklediğim bu güzel fikirle ilgili anket oluşturdum. O kadar bekleyen fikir içinde geleceğine dair umudum yok ama belli mi olur kuş taşa çarpabilir :)