vengace lingight sarı vengace

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eMİrHA. tarafından 12 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eMİrHA.

eMİrHA. User

sarı vengaceyi birlestirmede yapabiliyorum onu yapmayim venom (diminesher sentinel...)gibi gemiler icin mi parca biriktirim yada vengaceyi alayimmi

_texas21_ ve General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  2. O gemi daha çok hız için. Ben vega kullanmıyorum. Ama bana kalırsa birleştirden yeni çıkan gemiler haricinde almam. O gemiler açık arttırmada var ordan almanı tavsiye ederim

eMİrHA. bunu beğendi.
  3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

sarı vega efsanedir :) ama yeni gelen gemiler ile birlikte sarı vegaya gölge düştü. o yüzden venom al kasılırsın venomda pek işe yaramaz artık ama kötünün iyisi

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Ayrıca ben vengeance diyorum :)

İyi forumlar.

5. _texas21_

_texas21_ User

vengeance alma spectrum al en azından düşman gelirse yeteneğe basar kaçarsın diğer gemilerle dolaşma haritada nedeni ise çok basit oyun artık çöp olmuş ayak üstü 400k atarlar teke gidersin ynılmıyorsam full değilsiniz enazından sürekli patlayıp moraliniz bozulmaz.

6. uzayl80

uzayl80 User

bütün gemiler aynıdır sadece yetenek hız slot farkı vardır hepsinde kesilirsin içindeki malzemen kötüyse en kral gemi bile iş yapmaz oyunda
    bana sorarsan solarce uygundur nanosu var kapılarda ve npc kesmelerde kulanırsın yada wenom alırsın tekilik atar kesime devam edersin oyun tarzına baglı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.