Vengance Lighting Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi gunder
    GEcen gunler icerisinde korsan kutularından Vengance ligthting tasarımı bulmustum. Hangar bölümünde Her yeri kurcaladım fakat o tasarımın orda olduguna dair bir sonuca ulasamadım. Suan 3 hangarımda Goli, eagis ve Spearhead ile kullanılıyor gorunuyor . Egerki 4. hangarı satın alırsam ve Vengance gemi satın alırsam bir kac gun once korsan kutularından cıkmış olan Lighting tasarımını görebilirmiyim ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bahsettiğiniz tasarım vengance tasarımı.Kullanmak için dediğiniz gibi vengance sahibi olmanız gerekmekte.

İyi forumlar

3. skayra1

skayra1 User

Karanlık FM sagolun yardım icin . Benim anlamadıgım şu; Daha öncede bu şekilde goli yoktu bende ve de yine bu sekilde goli tasarım bulmustum sonrasında o korsan kutusundan buldugum tasarım sonradan goli aldıgımda gelmemişti. Yani Gemin egerki yoksa O geminin tasarımı korsan kutusundan cıksa dahi Yanar, gibi bir olay olmustu. Acaba diyorum oyun bu hatayı düzelttimi. suan aynı hata yani vengancem yoksa ve vengance tarasımı bulduysam o tasarım yanıyormu ?
    O kadar elit gemim ve bunlara ait kullanmadıgım uzayda paslanan tasarımları varken boşu bosuna vengance için hangar ve gemi satın almayayım.Nerden baksak 100 bin uri boşa gitmesin , sadece deneme olsun diye...Eger bu olayı tam anlayabilirsem ve sonuc alamama olayı olacaksa , O uriyle 2 gün korsan kutusu acarım :)

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

tasarım sizin envanterinizde olacağından gelir ama eğer gelmezse supporta yazarak tasarımın iadesini sağlayabilirsiniz

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.