Öneri Vengeance Dengeleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve K-A-R-A-B-E-L-A tarafından 1 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle bir gemi gelsin mi?

1. Evet gelsin.

2. Hayır gelmesin.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni gelen gemiler öncekilerin gelişmiş versiyonu.Cyborg goliath'ın hammerclaw aegis'in.Vengeance hem güçsüz kalıyor hemde yavaş.
    Darklight(Karaışık) isimli bir gemi getirsinler vengeance lightningi alıp biraz boyunu büyütüp yanlarına siyah şimşekler eklesinler bide motor kısmına biraz siyah turuncu renk eklesinler.
    Özellikleride 11 lazer 11 jenerator 220.000 dp 380 hız olsun.Özel yeteneğinin biri normal lightningdeki hızlandırma yeteneği olsun ekstradan bir yetenek daha eklesinler zincirleme manevralar diye 5 dk bekleme süresi olsun 30 snye sürsün 30 snye boyunca yüzde 30 lazer ve roketlerden kaçınma şansı olsun kendi isabet oranınıda yüzde 10 düşürsün.Bu yüzde 30 oran yanıltma manevrası ve geminin kendi kaçınma oranının üstüne eklensin.Pasif olarakda yüzde 5 hasar ve yüzde 10 kalkan delme özelliği olsun.Gene birleştirmeden yapılsın ve üretimi için mimesis,hammerclaw,cyborgla aynı eşyaları istesin.Cyborg ve cerrah eklendikten sonra eski goliath vengeance dengesi kalmamıştı hızlarıda neredeyse eşitti.Bu sayede hem sağlamlığı hem hasarı artıcak baskınlarda pvp savaşlarında daha çok kullanılıcak.Çoğu kişiye göre oyundaki en iyi görüntüye sahip gemi v-lightning onu alıp görüntüsünü çok değiştirmeden geliştirip bide böyle özellikler eklenirse kullanan artar diye düşünüyorum.Ben alırım şahsen.Böyle birşey eklenmeli.

2. kardeş fikrin iyide veganın gelişmişi zaten pusat ona güncelleme yapmaları lazım

3. Güncelleme gelirse bambaşka bir gemi olması lazım pusatın canı yükselse çok güçlü oluyor.İsteyen pusat alır gene yüksek hasarı var isteyende benim dediğimi kullanır hem canı yüksek hem hızı yüksek hemde hasarı normal vegadan yüksek.Cyborg venomun goliath'ın gelişmişi.Benim dediğimde vengeance'in gelişmişi olcak.Ne çok aşırı güçlü nede aşırı güçsüz 1 e 1 de gene cyborg ve goli alır ama hızı yüksek dayanıklılığı iyi bi seviyede hasarıda iyi kaçanları kovalamak baskınlarda hem iyi vurmak hemde çok kişi gelirse kaçmak için ideal olur.

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Güncelleme ve fikir havuzu kurallarına göre konunuza bir anket eklemelisiniz. 24 saat içinde eklemediğiniz taktirde konunuz kaldırılabilir.

İyi forumlar...

5. Ekledim unutmuşum eklemeyi teşekkürler.

Goliathin gelişmişide goliath'ın yetenek tasarımları cyborg yetenek tasarımının gelişmişi.Pusat vengeance'in gelişmişi bide alması kolay zaten.Benim dediğim lightning'in üst versiyonu olucak alması uğraştırıcı isteyen gene pusat kullanır ulaşması daha kolay.Hem oynanışı hemde görüntüsü güzel olur diye düşünüyorum aşırı güçlüde değil aşırı güçsüzde dengeli tam.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.