Vengeance mi ? Goliath mı ? CEVAP İÇİN İÇERİ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Merhabalar FairyMind İyi Forumlar Diler..

Arkadaşlar öncelikle işten geldim bi forumu dolaşıyım dedim arkadaşlar bu konuda çok kararsız kalmış.
    Bir yanda Goliath'ın süper olduğunu sananlar...
    Bir yanda Goli için yalvaranlar , 1 ay uğraşanlar...

Arkadaşlar 2 geminin de avantaj ve dezavantajlarını yazalım.

-=Goliath=-

~Darbe puan'ı yüksek.
    ~Lazer slotu fazla.
    ~Jeneratörleri fazla.

~Hızı çok yavaş.
    ~Kasılırken kalkanı biraz az tutmak gerekiyor.
    ~İyi bir vegayı yakalamanız imkansız.

-=Vengeance=-

~Hızı yüksek.
    ~Kalkanı çok koyup kasılabilirsiniz.
    ~Hiç bir avınızı kaçırmazsınız.

~Rakibiniz 1 den fazlaysa kaçmanız çok zor olucaktır Darbe puanı'nız az.
    ~Lazer slotunuz az olduğundan biraz daha az hasar vurucaksınız.

Şimdi.. 2 Geminin avantajları ve dezavantajları yukarda.
    Yazıma şöyle devam etmek istiyorum.Full bir goliath la Full bir venga karşı karşıya geldiğini düşünün.

Vengeance'nin 2 Seçeneği vardır.
    Kaç
    Savaş

Ama Goliath'ın tek seçeneği vardır.
    Savaş

Ve veganın biraz güçlendirme yaptığını düşünürsek goliathın hiç bir şansı yok.
    Diyelim ki Goliath daha baskın geldi.Ve vengeance ye çok sıkı vurmaya başladı.
    Vengeance hız konfisiyle çok rahat bir şekilde kaçabilir.Goliath hız konfisi açsa bile yetişemiyecektir.Yetişse de avcı konfisi kadar vurucağını sanmıyorum.

Goliath'ın dayanıklılığını göz ardı edemeyiz.
    Ama savaşta saldırı önemli bir faktörse hız da çok önemli.

Yazımın sonuna gelirken okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.

Kararınızı siz verin.

Ağır bir kuravözerle her türlü savaşa girmek mi ?
    Hafif ve çevik bir katille avlanmak mı ?

Kesinlikle alıntı olmadığını belirteyim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Uğraşmışsınız emeğinize sağlık. Bazı üyelerimizin işine yarayacaktır.

İyi forumlar.

3. -yeter123-

-yeter123- User

Bütün serverlerde bilirsiniz sırlamada kesin bir Şimşek Vengeance vardır.Bizim klanımızda bir adam var Vengeance başka gemisi yok kapıyı bile Vengeance ile yapıyor.Ama mağlup edilen düşman oyuncular sıralaması birincisi.Serverde 1.'den bile daha meşhurdur.Bazı klanlar sırf o adam için bize ittifak yollarlar.

Hiç şüphesiz Vengeance tam bir Elit Oyuncu gemisi.Kullanılması uzmanlık gerektirir.
    Benim de favorim.

4. bence veganın canı az değil,benim vegayla canım 276 k oluyo mesela

5. -onur5000-

-onur5000- User

Oyunda en sevdiğim iki gemi var spek goli + saturn goli + vega şimşek hangarlarda citadel aegis elite olmasına rağmen ben goli yada şimşek takılırım ancak şöle bir durum var şimşeğin yoksa x4 75-80k vuran bir goliden kaçman zor ayrıca diyelim 4-1 4-2 4-3 gibi küçük pvp haritalarındaysan elinde vega olsa bile goliden zor kaçarsın ayrıca zaten iki gemide full olsa vega kaça kaça kesmeyi denese goli yavaşlatma roketi atar işi bitirir ayrıca ben spekle şimşek vegayı 3 kişi arasından aldım bunuda biliyorum ayrıca çoğu zaman savaşmanız gerekir geminiz full artı full ( havoc herküles lf4 geliştirme ) değilse vega bazen dezavantajınız olabililiyor aslında goliyi sanki burda biraz kötülemişsin gibi :D sıralama oyunlularına bakın çoğu golidir birincilerde golidir ayrıca goli iken çok güzel vega kovalayanlar var biride benim :D baskında kral golidir adam kesmede kral golidir aralardan cımbızla adam almada kral golidir :D dayanılıkta kral golidir tabi vegada güzel gemi :D

6. omar81233

omar81233 User

Arkadaşım şahsi fikrim vega ama normal vega değil şimşek tasarımı:D.Neden vega olduğunu açıklığa kavuşturayım.Çünkü golinin en büyük dezavantajını yazmamışsın. Golinin en büyük dezavantajı her zaman ilk av golidir.Yan yana goli ve vega giderken düşman gelirse öncelikli hedef golidir.Buna bizzat şahit oldum.Hem de sayısını unutacak kadar:D

7. FairyMind

FairyMind User

Modum oncelikle tesekkur ederim.
    Simdi arkadas yavaslatma roketi felan demis.
    Ema atar vega.Sonra yavaslatma etkisi biter ve sabla azalan kalkanini cekebilir.

8. Güzel bir konu ama eğer gerçekten adam kesmek isteyenler için Goliath daha uygun bence Vengeance genelde kaçış gemisi gibi geliyor bana, hem Goliath'ın 5 slot daha fazla lazer yeri ve 5 slot daha fazla jeneratör yeri var, kargo, extra vs. saymıyorum bile, + yetenek tasarımı kullanıyorsan kral Goliath'tır. Ama eğer biraz güçsüzsen Vengeance Goliath'tan daha kullanışlı olabilir.

9. goliath ı kullanmayı bilen biri full vengeance ile çok rahat savaşabilir ve tam full olmayan bir goli ile vengeance karşılaştığında vega rahat keseceğini düşünüp ön yargı ile çekilmeden savaşıyor ama goli daha dayanıklı olduğu için kesebilir

10. DELI•VAR

DELI•VAR User

Eline sağlık çok güzel yazmışsın elit bir gemi için en ideal gemi vega bana görede. Arkadaş yavaşlatmayı söylemiş şimşek tasarımını açar bu kalkar ortadan vegayı biz şimşek tasarımı olarak düşündük sonuçta.

11. Goli çok yavaş yazmışsın katılmıyorum yavaş ama çok değil. Konu onun dışında güzel

Goli 300 taban hız + 15 elit hız ( 150 hız ) + Promerium besleme (+ %20) = 540
    Vega 380 taban hız + 10 elit hız ( 100 hız ) + Promerium besleme (+ %20) = 576

12. ben ikisinide denedim gemim orta halli bi gemi vega kesinlikle full adamlarda işe yarar. Ama nerede işe yarar eğer solo oyuncuysanız çok işlevsel. Tek takılmayı seven adamlar için gibi sanki.

13. ekonomist

ekonomist User

7 Flax , 10 elit hız jnrtör,12 lf3 ,7 elit kalkan, 4 arge kullanılmış yani ezik bir vegayım 4-5 4-4 4-2 de kaçarak ve eco-10 atarak kestiğim goli sayısı yaklaşık 25 ve bunların çoğu 6-7 iris. adamlar çok şaşırıyorlar çünkü kendinlerini kesen x4 le 8,5-9 k vuran bi ezik vega. tabi 25 az bi rakam fakat daha 130 saat oyun oynamışım bunu hesaba katarsak gayet fazla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.