Öneri Vengeance Şimşek!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RΛ¢ØN™»C★« tarafından 19 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu yetenekler ve özellikler getirilmeli mi?

1. Evet

oy sayısı 24
    82,8%
  2. Hayır

oy sayısı 5
    17,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu tasarım aşırı geride kalmış hele cyborg mimesis v.b. gemiler çıktıktan sonra..
    Kesinlikle el atılması gereken bir konu

Benim nacizane fikrim; Bu tasarıma 2 yeni özellik daha getirilmeli..

1. Özellik

Yeteneği kullandığından itibaren ''30 saniye boyunca lazer hasarın %20 oranın'da artacak.''
    Soğuma süresi ''3 dk.''

2. Özellik

Yeteneği kullandığından itibaren ''30 saniye boyunca düşmanlar tarafından alınan hasar %30 oranın'da azalacak.''
    Soğuma süresi ''3 dk.''

Ben gayet mantıklı bir özellikler olacağı kanaatindeyim şaket vengeance dediğimiz bu gemi neredeyse hiç kullanımaz hale gelindi ve bu cyborg spectrum gibi gemilerin yanında aşırı gereksiz kaldı. Ama bu yeteneklerden sonra belki az da olsa kullanılır ki şayet ben olsam kullanırdım.

Ek olarak %5 tp,şp de eklenebilir:p:p

İstanbul bunu beğendi.
  2. İstanbul

İstanbul User

Hasar azaltmaktan ziyade missleme oranı artabilir. Hızlı bir gemiye bence bu yakışır diye düşünüyorum. Yine de maalesef bu özellikler bile Tortu denen saçmalıkla baş edemez

RΛ¢ØN™»C★« bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

LİGHTNİNG bağımlısıyım ama bence %20 b,raz fazla bir değer değştir ki daha fazla oy alabilesin bide 30 saniye fazla en fazla 10 saniye olmalı
    +1

4. Dostum şöyle bir örnek verelim full şimşek ve cyborg veya cerrah ile kapışsa sence kim alır? Arada büyük farkla cerrah veya sayborg alır. Yani biz bu tasarıma ne aklesek az. Desteğin için teşekkürler...

Kesinlikle katılıyorum. Bu gemiye ne getirilse az desteğin için teşekkürler :)

anakin5555 bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

kardesim ama bi yandan düsün normal goliyle savassa gene yenilir goliden güçsüz tasarlanmış ona göre değiştir bence :D

6. Yetenek suresi uzatilsa 5sn yerine 15sn, %5 ekstra hasar yerine %10 hasar bu yeterli olur. (Konun dışinda sadece bunlar olsa yeterli ozel yetenege gerek yok)

Son düzenlenen: 17 Haziran 2018
  7. evet ve hayır var geliştirilmelide eklenebilir ankete bu özellikler bence çok olmuş 10 sanye %8 hasar 10 saniye de %12 kaçınma bana daha mantıklı geldi şimdilik oy vermiceğim konunun birazdaha geliştirilmesini bekliyor olcağım .

8. Hepiniz görüşleri elbetteki çok önemli benim için, Tabi ki bu değerler daha da değerlendirilebilir sonuçta en son hükmü vericek olan DO

Modlarımdan rica ederim. ''Ankete Geliştirilebilir'' seçeceğini ekleyebilir misiniz?

9. Hazir yamalar geliryorken vegayi araya sokturmaliyiz.

RΛ¢ØN™»C★« bunu beğendi.
  10. Kesinlikle. Desteğiniz için teşekkürler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.