Destek Vengeance tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xDreadMasterx tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 3. hangara vengeance aldım hangi tasarımı kullanmalıyım şimşek mi pusat mı

2. Merhabalar,

Her iki tasarımında farklı özellikleri var sizin oyun stilinize hangisi daha uygun geliyorsa onu tercih etmelisiniz.Ayrıca fikir vermesi için Buradan inceleme yapabilirsiniz.

İyi forumlar

3. senberk99

senberk99 User

Pusat kesinlikle

4. Verdiğiniz linke giremedim, bu web sayfası çalışmıyor hatası alıyorum. Yeniler misiniz linki?

Şimşek bildiğimiz vega, acil durumda kolay kaçarsınız onun haricinde görünüşünden başka bir antajı yok. Pusat ise oyundaki en çok silha slotuna sahip gemi sorun şu ki dpsi gerçekten çok düşün. Yaratık keserken hasar almıyorsanız pusat kullanın. Baskında ise 100k ve üzeri rakamlar göremiyorsanız pusat sizi zayıf halka haline getirir. Eğer saldırdığınız gemi birkaç saniye içinde tuzla buz olmuyorsa pusat atletle dolaşan özel kuvvet gibi bir şeydir. O yüzden donanımınıza ve oynayışınıza göre gemi seçin.

5. Merhaba,

Özellikleri hakkında bilgi almanız işinizi kolaylaştıracaktır diye umuyorum.

Pusatın özellikleri;

Dp;175.000 Kargo;1500 Lazer;16 Jeneratörler;12 Ekstralar;3
    Hız;370 (Full G3N7900 takılı iken ve promerium ile 588)

Vengeance gemisi için tasarımlar

• Revenge:%5 Ekstra vuruş.Alışverişten ihale ile veya Uridium ile alınır.
    • Avanger:%10 Ekstra kalkan.Alışverişten ihale ile veya Uridium ile alınır.
    • Adapt:%10 Ekstra Tecrube puanı toplarsınız.Alışverişten , Uridium veya Payment olarak alınır.
    • Corsair:%10 Ektra Şeref Puanı toplarsınız.Alışverişten , Uridium veya payment olarak alınır
    • Şimşek(Lightning):%5 Ekstra vuruşun olur.Özel yeteneği Afterburneri kullandığında 5 saniye boyunca %30 daha hızlı olacaksın.Alışverişten , Uridium ile veya payment olarak alınır.
    İyi Forumlar

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Vengancenin şimşek tasarımını kullanmanızı tavsiye ederim.

Şimşek tasarımının %5 fazla vurma özelliği vardır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.