Öneri vengeance yardım pls

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheEnergyy tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheEnergyy

TheEnergyy User

SİZE Bİ SORUM OLUCAK ASLINDA Bİ TAVSİYE ARIYORUM.SİZDEN SADECE VENGEANCEMİ NASIL DİZEBİLECEĞİM HAKKINDA TAVSİYE İSTİYORUM.İLK OLARAK,
    EKİPMANLARIM:10LF3 LAZER TOPU-5 FLAX DROİD (LF2 DOLU HEPSİ)-ÖNEMLİ OLAN JENERETÖRLERİM 2TN EN İYİ HIZ 2TN EN İYİ KALKAN.

ARKADAŞLAR SİZCE EKSİKLERİM NELER,NELERİ GELİŞTİRMEYİ BAŞLIYIM,KONFİLERİ NASIL DİZMELİYİM ZAHMET OLMAZSA SİZDEN TAVSİYE BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER :)

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

LF-3 sayınızı arttırın.Bu sayede damageleriniz artacak dolayısıyla daha hızlı kasılabileceksiniz.LF-3'lerinizi bitirdikten sonra irislerinizi sonra kalkan ve hız jenaratörlerinizi tamamlayın.Daha sonra argenizi 24'e kadar yükseltin.Zeta kapısı yaparak hem HAVOC hem arge için günlük doyası hemde anahtar elde ederek LF-4 lazer topu elde edebilirsiniz.Konu ilgili bölüme aktarılmıştır.

Büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geldiği için dikkatli olunuz lütfen.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2015
  3. arkadaşım vega alırsan şuanlık o ekipmanla zorluk çekersin bo2 ve lf3 ve hızlarını fulle sonra vega al şuanlık iyi kasılman için sana x-3 haritaları gibi haritaları tavsiye ediyorum. leo al oralarda kasıl

4. Leviosaa

Leviosaa User

alabiliyorsan katlayıcı alıp pvp haritasında kutu da toplaya bilirsin, npc keserek işin çok uzar katlayıcı ucuz 3.5 tl bide yanına %25 indirim alırsın zaten vıp de vardır darkorbit gibi bi oyunda, ettimi sana %30 indirim günde rahat 20k uri kasarsın.Hem kutu tolarken gg de gelir ortalama 1500-2000 gg de zeta yıda açabilirsin.Bi de skylab ın iyise ham yollıyıp iris parası toplayabilirsin(3.iris den sonrası için)

5. joqer73

joqer73 User

yapacagın ilk iş leo al kasılmaya x4 x3 haritalarında devam et önce hız jeneratörleri al sonra iris almaya bak her iris aldıgında iki lf3 al iki bo2 bu sekilde zaman kaybetmeden fullenirsin.
    iyi forumlar...

6. Modumuzun söylediği uzun vadeli ama basit plandan ilerlemeni tasiye ederim. Bende bu yolda ilerliyorum baya gelişim sağladım. Ancak vegayı leo ile değiştirmen taraftarı değilim kesinlikle. Bırak vega kalsın tp tasarımı al mümkünse gruplarla oyna önünüze gelen yaratığı patlatın. Ve argoları esirgeme iyi getirisi olur sana. Seviye yapmaya çalış 11. seviyede x-6 haritasına girebilirsin. Denk getirirsen cubicon kesen adamlara takıl çok hızlı kasılırsın. Bulabilirsen yenide kasılan bir klana gir yada yenide adamlar ile grup ol daha büyük yaratıklar kesin ama ben leo alma taraftarı değilim.

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Üyelerimizin dediği doğru. x-3, x-4 haritalarında leonov belki güzel bir seçim olabilir.Ancak vengeance leonovdan zaten üstün bir gemi.Pek fark etmez gemi değişmesi.Ben gemi değişimini sizin için zaman kaybı olarak görüyorum.LF-3 ve kalkan saynızı arttırın leonova verilecek krediler ile bence.

Keyifli forumlar.

8. TheEnergyy

TheEnergyy User

herkesin önerisi için ilk önce teşekkürler.Fakat bu kadar öneri içerisinde aklım karışmadı deil :D ilk önce seviyem 11 aklımda bir takım sorular kaldı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
    aklımdaki sorular şunlar;
    -vegayı leo ile değiştirmelimiyim?
    -uri biriktirip ırismi almalıyım yoksa lf-3 lazer topumu?
    -cred ile flax alıyorum devammı ediyim?
    -al demesi kolay ama şuan benim için uri biriktirmek zorlayıcı nasıl seri kasabilirim?
    Bunlarada cevap bulursam aklımda daha soru kalmaz ilgilenen herkese teşekkür ederim :) iyi forumlar...

9. ILYRevenge

ILYRevenge User

-Yenide kasılacaksan değiştirme,eskide kasılcaksan değiştir.
    -İrisin yoksa ilk 2 irisi uri ile alabilirsin,geri kalanını sakın uri ile alma.
    -Bence flax alma credi biriktir iris fulle,lf-3,bo2 olarak git.
    -Kutu toplayarak çok seri kasabilirsin,onun dışında cubi partilerine katılabilirsin , hem kredi açısından çok karlı hem uri.x-3,x-4'de canavar kesebilrsin leo ile. :)

10. Kesinlikle leoyuı değiştirme. Leo alt sınıf uzay gemisi, yeni başlayanlara destek olsun diye ana harita bonusu var. Ancak bonusla bile vegadan hafif kalıyor. Vega bildiğin savaş gemisi ve leodan üstün. Birde seviyen yakında 12 olur yenide takılmaya başlarsın o zaman leo nostromodan daha para etmez bir gemi olur Vega dursun. donanım artmaya başlayınca goliye yükseltirsen. Tabi istersen. İlk 3 irisi uri ile alabilirsin ancak devamına uri harcama. 3 irisin var lf3ü neyle alacaksına gelirsek hem lf3 hem bo2yi paralel götür yani tamlananakadar urin oldukça dükkandan kredi oldukça alışverişten bas al. Ne kadar hızlı o kadar avantajlı. Flaxı çok abartma yakın zamanda en az 2 iris edin eksikleri flax ile tamamla. Flaxları irislerle değiştir yanı yavaş yavaş. Ancak gemide 5 lf3 eksiği varken iris alma . Gemideki hepsi lf3 olsun iris al onun içindede lf3 koy sonra bir tane daha al. Tüm paranı irise gömümpte içinde mp-1 tutma yani :D Serikasman içinde senin gibi adamlar bul. Senden biraz iyi biraz kötü düzenli giriyorlarsa her girdiğinizde grup oluşturun ne bulursanız kesin x-3 x-4 te ama ne bulursanız.

11. TheEnergyy

TheEnergyy User

Şuan anladığınm kadarıyla eksiklerim ıris,lf-3 ve bo2.Herkesin yorumları için teşekkürler. iyi forumlar...

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum ekibi olarak biz teşekkür ederiz.Alacağınız Ekipmanlar şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.