Öneri Vengeance ye rework(güncelleme) gelmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kQzmik tarafından 22 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelmelimi

1. Evet

oy sayısı 8
    80,0%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kQzmik

kQzmik User

Bildiniz üzere vengeance goliath ve ageis den sonra en güçlü gemidir bu gemiyi nadiren kullanılır ya full olanlar kullanır V-Şimşeği yada hoş gözükdü için yeni başlayanlar kullanır benim değinicem nokta goliath a göre çok düşük dp ve lazer slotu olması tek + sı hızı şimdi şey demeyin ben full vega cerrahı felan kesiyom diye karşıdaki cerrah da full olsa o sizi keser falan filan geminin dp sini 180 k değilde 220 k yapsalar çok hoş olur birde 2 lazer slotu eklemeliler ki ageisden güçlü olsun ve 2.sıraya gelsin gemilerde(tasarımsız normal halleriyle) birde V-Şimşek de bir fark olmalı sadece %5 hasar ve yetenek olsun tm da V-revenge den tek farkı yeteneği olması bence bu gemiyi alınca 13 lazer slotu (yukardakine göre yani 1 lazer slotu fazla)11 Jeneratör V-şimşek için 10 slotu hız 11. yi illaki kalkan yapmak zorundasınız.Benim en sevdim gemidir 3 yıldır bu oyunu bilirim oyuna başladım an onu ilk olarak sevdim fakat sonraları zoraki goliath a geçtik böyle olanlarımız vardır illaki.Neyse benim son olarak bir tasarım fikrim var vengeance ye:

Vengeance Centaur:

Ek özelliği %10 dp 1 ek lazer slotu

Bildiniz gibi golinin centaur diye bir tasarımı var oda %10 dp veriyor Vengeance-Centaur da onun gibi etkinlikden veya montajdan alabiliceğiz

Montajda:
    2=Prizmatik Yuva
    2=Nano Kondansatörü
    4=Nano Çanta
    toplam=100 k uri ediyo
    G-Centaur=120 k uri
    V-Centaur=100 k uri

Umarım beğenirsiniz ;)

2. kQzmik

kQzmik User

neden kimse birşey yazmıyo yani hoşunuzamı gidiyo herkesin goliath olup gezmesi diğer gemilere bakın ya

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  3. Olabilitesi var.

Normal vengance için neden olmasın +1

kQzmik bunu beğendi.
  4. Vegeancenin şu sıralar bi + sı kalmadı özelliklede lighting tasarımına yenilikler getirilebilir..Yada geminin hızıda artırılabilir.

kQzmik bunu beğendi.
  5. 31.05.2013

31.05.2013 User

oyunda vega kalmadı gercekten. eğer düzgün bir tasarımla veya olan gemi ve tasarımların yeniden düzenlenmesiyle, benimde en sevdiğim ama oyun dengesinden ötürü oynayamadıgım gemiyi haritalarda görebiliriz.

kQzmik bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.