Vengeance'a yeni tasarımlar lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OsmanlıyızPekŞanlıyz tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Vengeance'a yeni tasarım gelmeli mi ?

1. Evet

91,7%
  2. Hayır

8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar ben bi vengeance sever olarak veganın tasarımlarını az sayıda buluyorum , en çokta dp bonusu veren yeni vega tasarımlarının çıkmasından yanayım. Çünkü dükkanda satılan %10 dp veren centaur goliath tasarımı mevcut vede kronos kapısındanda saturn tasarımı gelebiliyor. Ben dp tasarımının çıkmasından yanayım :)

2. Bence kronos a hangi gemiyle girersek onun darbe puanı tasarımını versinler

3. +1 mantıklı ve uçuk olmayan bir fikir.

OsmanlıyızPekŞanlıyz bunu beğendi.
  4. Mantıklı konu aç destekçinim.

5. Genelde goliath kullanırım ama Şimşek tasarımıyla beraber vegaya geçiş yaptım farklı tasarımların gelmesinden yanayım

6. vegas zaten şimşek için kulanılıyor

7. şimşek ve avenger ı çok seviyorum görünüş olarak :)

8. -onur5000-

-onur5000- User

Olabilir goliatın yanlış hesaplamadıysam 18 tasarımı var ancak veganın 5 kesinlikle olması gereken bir fikir resimde ekleyebilirsen daha güzel olur +1

9. 20 tasarımı var :) konuya gelince +1 kesinlikle veganın durum vahim.

10. Arkadaş davetiyle artık goliaht tasarımı gelmiyor.Ayrıca bu kadarda abartmayın o tasarımların yarısı gereksiz ve birbirinin aynısı tasarımlar

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gereksiz mesajlar silinmiş gerekli kişilere gerekli cezalar verilmiştir.Lütfen tartışmaların sınırını aşmayınız.Tekrarından konu kilitlenir.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 14 Temmuz 2014
  12. modum akşam akşam iş çıkarttık kusura bakmayın :)

13. DELI•VAR

DELI•VAR User

Vegasever olarak konuyu çok iyi buldum %10 dp veren ve %10 kalkan bonusu veren yetenekli tasarımlar gelmeli.
    +1

14. %15 DP veren bir tasarım çıkartılabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.