Vengeancenin Gücü ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UzayYolcusuTR tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LF4 leri vengeanceye koymalımıyım ?

1. Evet

oy sayısı 2
    33,3%
  2. Değmez Aegise veya Goliye Devam

oy sayısı 4
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi arkadaşlar ben full lf3üm full bo2 8 iris pet 8 lvl kami 3 var sadece başka bişey yok 2 hangarım tekinde aegis aegis elite diğerinde vengeance bu hafta sonu 3x uride lightining tasarımını alıcam sizce almalımıyım cıkarttıgım lf4leri vegaya koyucam bide 360k urinin 170ksı tasarıma gidiyor bide güve alıcam gerisine napmalıyım sölerseniz sevinirim epsilon 42 parça hiç yapmadım epsilondan sonra zeta yapıcam full bu arada 27 argeyim %30 indirim var o yüzden 170k k.b biraz dağınık dağınık yazıyorum ama vengeance son zamanlarda lightning tasarımı yüzünden milleti paralıyıp delik deşik ediyor sizce ne yapmalıyım ?

bu arada kalp düzeni var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle alt alta mesaj yazmamaya özen gösteriniz. Diğer mesajı düzenleyerek ekleyceğinizi ekleyebilirsiniz. Konumuza gelirsek ; Şuan ki oyun düzeninde elit tasarımlara uridium yatırmanızı tavsiye etmem. Çünkü ileriki düzeyler de credi hiçbir işinize yaramayacak ve hep birikecektir. Sadece biraz sabredebilirsiniz. Aegisiniz varmış ; bu gemiyi aktif olarak kullanıp lordakiumlara kami patlatarak hızlıca credi kasabilir. Uridiumda biriktirebilirsiniz. Geminiz iyi düzeyde lightinge uri vermeniz inanın benim içimide acıtır. :) İlerki zamanlarda çok kutu açmanız gerekecek oradan bile bu tasarımı yakalayabilirsiniz. Aegisi kullanmayı tercih ederseniz, elmas uçuş düzeninide alabilirsiniz. Hızlı kasılmak açısından yardımcı olacaktır. Güveyide alıp baskınlarda işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu uçuş düzenelrini başka alım yollaır olmadığı için uridiumunuzu bunlara yatırabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende anket sorunuzu cevaplayayım.Leonow olsaydınız gemiye koyun derdim ancak diğer gemilerde en güçlü lazerler diroitte olmalı.

İnşallah doğru anlamışımdır hiç yoktan ek bilgi.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.