Venom modül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 09KARAEFE09 tarafından 25 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şuan aktif bir wenom modülü var mı ? varsa nasıl alabilirim

Luminous bunu beğendi.
  2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Şu an Veba Mutasyonu Etkinliği kapsamında 2 adet Venom modülüne sahip olabilirsiniz.
    SPC-SPD02
    Özel+ %3 HızVenom
    Disruptor
    Diminisher
    Keres
    Mimesis
    200.000 Kredi
    DMG-VEN01
    Hasar+ %12 Lazer Hasarı
    + %12 Roket Hasarı
    Venom250.000 Kredi

SPC-SPD02 hız modülü birleştirden 20 Indoctrine Oil, 5 Hibrit İşleyici, 5 Mikrotransistör, 5 Nano Kondansatör karşılığında alınabiliyorken,
    DMG-VEN01 hasar modülü etkinlikle beraber gelen hedeflerden alınabiliyor. Etkinlik hedeflerine buradan, tüm gemi modüllerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

.Hypnos. bunu beğendi.
  3. ultio52

ultio52 User

Hedeflerdeki venom modülünün süresi var mı?

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hedefler bölümü etkinlik bittikten sonra kalıdırılacaktır.

İyi Forumlar.

5. Elinizi çabuk tutmalısınız 29.06.2020 saat 00.00 da bitiyor.

6. O değil de şu syborga ne zaman modül gelecek yahu zamanında en iyi gemi diye aldık venom bile geçti syborgu syborg oldu sana, eski venom ne anlamı kaldı? Haksızsam biri de çıksın haksızsın desin..

7. ultio52

ultio52 User

venom modülünün almanın başka yolu var mı ? yetiştiremedim de :(

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yeni gelecek olan etkinliklerde karşımıza çıkabilir. Forum Kanalını düzenli olarak takip edebilirsiniz.
    Evet ben de bekliyorum hayırlısı diyelim :D. Lütfen konu bütünlüğünü bozmayınız :D .

İyi Forumlar.