Venom mu ? Aegis mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prae_ tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prae_

Prae_ User

Arkadaşlar hangisini almalıyım hem baskın hemde kasılmak için kullanıcam kapıları felan hangiisyle daha rahat yaparım cevaplarsanız sevinirim.

2. Merhaba ,

Kasılma ve Kapılar için en uygunu Aegis'tir. Yetenekleri sayesinde hem rahat kasılırsınız hem de kapıları rahat yaparsınız.

İyi forumlar.

3. Aegis iyi bir seçim olur ikisi arasından

4. venom kesinlikle pvpde atıyorum full havoc adam gördün atarsın kaçarsın yeteneği işi biter kasılmak içinde iyi tallon kesiyosan 20 dk ya bir beleş tallon geliyo kapıda aegis daha iyi ama zaten ayda en fazla 1 kapı yaparsın baskındada zaten aegisin beş lazeri eksik goliye göre baskındada venom adam porttan uzaktaysa açarsın üstüne sıkarsın patlar aegis le venom kapışsa venom yener toplam 450k çakıyo aegis can atsa ne yazar üstelik venomun yeteneği kalkan işlemiyo hem üstüne % 5 daha fazla vuruyon

5. -onur5000-

-onur5000- User

Aegis toplam 75k kalkan 340k can basıyor kalp ve arge 390k dp = 730k can var yanlış hesaplamışsın ayrıca full havoc birinde zaten genellikle ema bulunur venoma ema bas venom oldumu enforcer :D goliyle 10dkda 4 tallon kessen agisle 6 tallon candan tasaruuf aegisin elit tasarımıda var oda %5 vuruyo adam çok iyi pala toplasa 2 gündede 3 gündede kapı açar zaten venoma ema bas bitti

6. ama mı :D yav emayı kim atsın sanki herkeste bol bol eme varda tanesi 500 uri kim niye atcak :D 6 aydır veşu ana kadar 16 kişi attı zaten çoğuda baskına gelenler atıyo adam emamı harcamak yerine patlarım diye ben çok full herkül havoc adam kestim 70 k cakan adamları kestim ayrıca şu konuyu bi açıklığa kavuşturalım venomun yeteneği kalkan işlemiyo pvp de açarsın istediğin adam kaçarsın patlar :D
    düşünceniz yanlış sanki herkestete ema var ha ayrıca aegis %5 fazla oluyo eliteyle diyonda bi kere zaten venom %5 fazla vurdurtuyo ben ayrıca aegise at kaç demedim aegise sıkcaksın ordan tekillilik sıkcak bi yanda 6 k çakıyo olcak yetenek sende sıktın mı boom hiç şansı yok mesela şu sıkıp kaçarak kesen veggalar varya onlara atarsın kaçamaz :D üstelik aegisin 5 lazeri yok karşındaki goliyse atarsın kaçarsın herkes kötülüyo venomu ema meselesine herkeste birsürü ema varya zaten bol bol ema :D tanesi 500 uri ve zaten özel günlerde çıkıyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2014
  7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kıyamet Smodumuzun dediği gibi Aegis gemisini kasılırken kapı yaparken hatta baskında dahi kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Kasılırken çok rahatlarsın zaten kapıların vazgeçilmezidir tabi savaşta golinin yerini tutamasada iyidir

9. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

İlk aegis al kasıl ve kapı yap belki venom vb. tasarımları kutu açarken bulursun hiç zarara girmezsin baktın çıkmadı gemini full'le sonra tasarım alır baskına gidersin.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kesinlikle aegis almalısınız.Tasarımın baskında bir yararı olmazki.15 20 dakkada bir dolan yeteneğimi kurtaracak sizi :) Hata yapıp tasarıma yönelirseniz çok üzülürsünüz ilerde.

İyi forumlar

11. Efe

Efe User

Ayni konuyu acmadan ben gidip venom aldim ve suan pismanim.Simsi kredi kasiyorumki aegis alayim:(.

12. Güzel hort. 1 yıl 10 gün geçmiş konunun üzerinden :) Eminim düşüncen konuyu açan arkadaşa baya yardımcı olmuştur :D

13. Efe

Efe User

Ups...Görmemiştim.Google da arayinca gelmisti.Kusura bakmayin...Kilitleyin modlarim :)

14. Merhaba ,

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.