Venom mu diminisher mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Default001.ini tarafından 30 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Venom mu diminisher mi?

1. Venom

oy sayısı 7
    70,0%
  2. Diminisher

oy sayısı 3
    30,0%
  1. Arkadaşlar vuruş gemisi almayı planlıyorum ama iki gemi arasında kalmış durumayım.
    Öncelikle durumumu özetleyeyim 8 iris golim var. Oyuna fazla vakit ayıramıyorum sürekli kapı yapma imkanım yok bu nedenle elit cephanem genellikle az oluyor. Fazla oynayamadığımdan gemide hep seprom besli oluyor x1 vuruşum 7600-8200 civarı

Malum gemimin yeterince güçlü olmadığını ve fazla elit cephane olmadığını düşünürsek gemiden daha çok kasılmada faydalanacağım.

Araştırdığım kadarıyla bazıları diminisher için elit sıkmadıktan sonra özelliği çok işe yaramıyor derken bir kısmı da yaratık keserken kalkanları çabuk eriyor işe yarıyor diyor. Açıkçası diminisherin tam olarak yeteneğini de anlamış değili. Mümkünse onun hakkında da bilgi istiyorum.

Sizce bana venom mu yoksa diminisher mi daha uygun olur?

KATALONYA bunu beğendi.
  2. KATALONYA

KATALONYA User

bak canım kardeşim venomla diminisher arasında pek fark yok totalde yaratığı eritme süren aynı olacaktır fakat venom gemisi sen ateş etmediğinde de yetenek işlemeye devam ediyor yani demek istediğim canı az kaldı at yeteneği başka yaratık ara veya cubi gruplarında yüksek uridium almanı sağlar diminsher yeteneğide güzel eskiden kalma bilgime göre yeteneği değişmediyse kalkanlara %50 fazla hasar veriyordu şöyle ki hesabımda hata varsa düzeltiniz 8000bin vuran geminiz yetenek süresince kalkanı varsa 12000 vurur. Ama savaş esnasında venom emasını kullanmış gemilere birebirdir attığınız anda pek kaçışı olmaz.

Default001.ini bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim. Dediğiniz mantıklı venomla daha rahat kasılırım gibime geldi.

KATALONYA bunu beğendi.
  4. Suan ki durumunuza gore venom ilerleyen safhalarda diminsher daha cok isine yarar

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Banimde tavsiyem venomdan yana olucaktır.

Arkadaşlarında da anlattığı gibi daha kullanışlı ve etkilidir.

İyi forumlar...

6. Soyuz*

Soyuz* User

Düzetlme
    Venom yeteneğini açıp başka bir kullanıcı veya NPC'ye tıklarsan özellik sona erer.
    Diminisher de kalkana hasar verir.
    Benim tavsiyem venom, dimi daha ince ayar gerektirir.İkisi birbirinin antisi durumundadır.
    Solace ise bu iki geminin antisidir spektrum ile birlikte vs atarken aklında bulunsun.
    Bu tasarımlar önemli tasarımlardı şimdi gemi oldular, karşıda full elit biri olsa bile sana sıkacaksa üstünde spektrum,dimi vs varken düşünürdü.
    Cyborg ile bu devir tamamen kapanmıştır.

7. uzayl80

uzayl80 User

venom derim tekillik atar devam edersin kesime cayborgun yan sanayisi venom cayborg olmayanlar venom tercih etmeli bence herhızlı bir gemiyle rahat kasılrsın şimsek vega yada leno gibi yeni haritalarda venom solarce ageis ölüsü bile iş yapar gecen artırmadan age aldım sabah envartere yüklendi