venom mu diminisher mi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve pedrolarosa tarafından 22 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 5lf4-4 havoc-8 iris-15 arge gemim var sizce hangisi daha çok işime yarar

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Ben Venom gemisini almanızı öneririm. Yeteneği ve verdiği hasar bonusu ile kasılırken size oldukça fayda sağlayacaktır. Diğer oyuncu arkadaşlarımızın önerilerini konu altında alabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  3. Ben de Kuasar moduma katılıyorum. Geminizin mevcut durumuna bakınca Venom daha yararlı olacaktır.

4. Dimisher görece ekipmanlar daha iyi olduğunda işe yarar.:)

5. Diminisher yeteneği ile rakibin kalkanına %50 daha fazla hasar veriyorsun , yani yeteneğin ne kadar etkili olacağı doğrudan ne kadar hasar verebildiğine bağlı , venom'un tekilliği ise belirli bir hasara sahip , ne kadar güçlü olduğundan tamamen bağımsız . Sahip olduğun ekipmanlar ile diminisher'i tam potansiyelinde kullanamazsın , venom kullanman şuan senin için daha iyi olacak

6. Darion26

Darion26 User

Venom al, o ekipmanlarla dedikleri gibi Diminisher pek kullanışlı olmayacaktır senin için.

7. GREED

GREED User

Anlık olaraksa venom gelecek içinse diminisher bence.