Venom mu Sentinel mi ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by sametonur1905, Sep 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kasılmak için hangisi daha uygun ? 31 LF3,full elit kalkan full elit hız koşullarında değerlendirirseniz sevinirim.

2. kursat_822

kursat_822 User

benım gorusum venomum estra hasar gucu ve yetenegı ıle daha rahat kasılabılırsınız

3. Bende venomdan yanayım aslında, peki bir şey sormak istiyorum. Videolarda izlediğim kadarıyla lazer atışlarını normal goliatha göre daha hızlı yapıyor. Tasarımın böyle bir etkisi var mı yoksa başka bir şeyle mi ilgili bu saldırı hızı ?

4. trollcake1

trollcake1 User

Sadece %5 saldırı gücü ve Türkçesini tam hatırlamıyorum ama ''Tekillik'' yeteneğine sahip olursun . Bu gemiye Venom almak daha mantıklı ama Sentinel tasarımı gözümde en gereklisidir.

5. şimdilik venom al

6. %5 saldırı gücünden kasıt ben şuan x1le 6k sıkıyorsam 6300 sıkacağım anlamına mı geliyor ?

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Evet dediğin anlama geliyor.Kasılmak için venom alabilirsin.Boss keserken yeteneği ile daha hızlı kesersin ama 20 dk da bir :D

sametonur1905 likes this.
  8. Bu ozelliklerde Sentinel bir ise yaramaz.Venom ise 20 dakikada bir dolacak ozellik icin degmez.Suan icin kutu alip Lf-4 leriniszi cogaltabilirsiniz.Uridumu Zeta kapisina basabilirsiniz,Arge yapabilirsiniz.
    Sentinel en iyi 1vs1 tasarimidir.Fakat ful+ful olmak lazim.Kalkan cok olunca karsifaki de guveyle dalmiyorsa sentinel super tasarim.
    Venom kasilmada falan isinie yaramaz.Saatte 3 tane tallon icin degermi sence?
    Düşün 3 tallon keessen saatte bu 1 saatte; 400 uri eder
    Günde 6 saat girsen 6 saatte 2500 uridium
    Venoma vereceğin uridium= 250 K uridium
    Yani Günde 6 saat girsen tam 1000 günde Venomun parasını çıkarırısın.Karar senin :)
    Venom baskında da işe yaramaz.
    PVP de atsan ema var
    Eması olmayanlarda bile spheredin felç ediciyi bi bastımı gitti özelliğin.
    Enforcer kullan hem görünüşü de şekil

Last edited: Sep 22, 2015
  9. :D :D :D :D İşte fakirin halinden anlayan bir oyuncu. Tebrik ederim :D Şuan onu kullanıyorum zaten ama 3xde elime 500k civarı bir uridium geçecek onun için kafamda nasıl harcarım felan gibi farklı düşünceler vardı, %30 indirimle birlikte 175 bine alabiliyorum. Yinede mi değmez ?

LastShot12345 likes this.
  10. Kardeşim gemin çok da iyii değil tasarım gereksiz sen enforcerla takil o uriye de ya yeşil ganimet al ya da günlük dosyası al ya da ilk 4 irisi al

11. Kardesim emin ol yine de degmez.Tasarim en son istir.Sen suan enforcerla falan zeta ac yap kasilmana bak

sametonur1905 likes this.
  12. Peki teşekkürler, gerekli cevapları aldım. Konu kilitlenebilir.

13. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.