Destek venom mu solace mi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 5 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. soru basit arkadaşlar nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim...
    ekipman olarak full lf3 bo2 vs mevcut 2 lf4 üm var zeta kasıyorum şu sıralar burgu düzeninede sahibim savaş yapabilecek kabiliyette bir gemi değil gördüğünüz gibi sizce hangi gemiyle daha hızlı kasıp kapı dönebilirim?

2. Venom senin için daha avantajlı ve iyi olur bu özelliklerde, fakat modüllerin olsa gemin biraz sağlam olsa tabiki solace derdim, Fakat şu pozisyonda venom.

3. PİONEER

PİONEER User

suan venom...

4. ateistkeci

ateistkeci User

Venom ile çok daha rahat kasılırsın su an için

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında söylediği gibi şuanlık Venom ile rahatça kasılabilir gelişebilirsiniz. Ta ki gelişip Solace gemisini modülleri ile elde ettikten sonra şuanlık Venom'u tavsiye ediyorum fakat uzun vadede Solace az almanızı öneriririm.

İyi forumlar.

6. teşekkür ederim hepinize venomla devam edeceksek öyle yapacağız gerekli cevapları aldım konu kilitlenebilir :)

7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.