venom saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve egoist_tavşan tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya bu nasıl bişeydir adam bana bi kere sarı ışıkla çakıyor yavaş yavaş ölüyorum,
    5-2 de uri kasarken bunu çok yapıyorlar, korumalı bölgeye gidiyorum yine de ölüyorum. bide kalkanın bi faydasıda olmuyor direk DP den götürüyor, niye böyle bişey yapmışlar saçmalık bu adam beleşten kesiyor bizi

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Venom tekillik yeteneği açıldığında ema atarsanız kurtulabilirsiniz.

iyi Forumlar.

3. Captivity

Captivity User

Heh bir wenom vardı madur olmayan,değeri 250 bin uridium veya 100 lerce kutu olabiliyor bence okadar olacak. Kurtulmak isteyen ema alsın arkadaşım öyle olmasaydı enforcer kullanırdı insanlar

4. peki ne kadar darbe puanı alıyor tekillik yeteneği, komple mi

venomun var diye konuşma, beleşten adam kesme bu, lazer yok bişey yok, sürekli ema dalgası atacam ben, bugün 5 defa patladı gemim

5. Captivity

Captivity User

Bizde ema dalgası kullanıyoruz değilmi en azından portala kadar gidemeden ölmezsin heralde birisi sana teklilik attığında forumda bana ukalalık etmek yerine oyunda nasıl kaçacağını düşünebilirsin

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminin özelliğinden kaynaklanan bir durumdur.Yarın sizde aynı tasarıma sahip olduğunuzda sizde kullanacaksınız.

Konu hakkında fikirlerinizi açıklarken lütfen uslubunuza dikkat edin.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.