Venom - Sayborg

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 16 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Oyunda 2 aydır bulunuyorum ve ne yazıkki chat yetkililerini bulmak mümkün degil , cevap alamıyoruz hiçbir zaman. Bu sebeple burdan yazmak zorunda kaldım. Umarım basit anlayacagım şekilde cevaplarsınız.
    Şimdi benım goliath gemim var , eger venom veya sayborg gemim olursa en bastan kalkan silah ve hız almama gerek varmı yoksa venom tasarım oldugu için tüm itemler direk kullandıgımda ona geçecek mi ? gececek ise diger tasarımlar için de geçerlimi bu ayrımı nereden yapıyorsunuz ben oyunu yenı oynayan birisi olarak nereden anlayabilirim hangi tasarımlar hangi gemilerle kullanılıyor veya her tasarıma ayrı silah lazer kalkan vs. almak zorunda mıyız yazarsanız sevinirim. ;):)

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.
    Oyun ile ilgili sorularınızı chatdan değil forumdan öğrenebilirsiniz. Her gemi için ayrı lazer ve jenaratör almak zorunda değilsiniz. Kullandığınız geminin malzemelerini başka bir gemide de kullanabilirsiniz, bu gemilerin tasarımları içinde geçerlidir.
    Hangar kısmında kullanacağınız geminin üzerinde bulunan sekmede, o geminin tasarımlarını görebilir ve bu şekilde gemi tasarımlarının, hangi gemiye ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. TALIPHAN

TALIPHAN User

Yardımlarınız için teşekkür ederim şu cümle bile beni mutlu etti '' Her gemi için ayrı lazer ve jenaratör almak zorunda değilsiniz. '' ancak asıl sormak istedigim soru şu insallah bunada aynı cevabı alırım .. Goliath gemimde 10 promethus lazerım var görevden aldıgım bu lazerleri venom'a taşıyabilir miyim ? Birde son olarak sunu sormak istiyorum tasarımlar kısmında 53 TL ye satılan sayborg u alırsam goliat'ta kullanamam dogrumu önce venom almam lazım sonra o venomu sayborg tasarımıyla kullanmam lazım dogrumu ? o_O:rolleyes:o_O:rolleyes:o_O:rolleyes:;);):cool:(shock)

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Evet kullandığınız 10 promethus lazerini, istediğiniz herhangi bir gemiye taşıyabilirsiniz. Sayborg, golitah ve venom farklı gemi olduklarından dolayı herhangi birinin tasarımını başka bir gemide kullanamazsınız. Yani venom gemisini alırsanız o gemiyi ve mevcut tasarımları kullanabilirsiniz, sayborg gemisi alırsanız sayborgu ve mevcut tasarımlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca bir gemiyi kullanmak için başka bir geminin sizde olması gerekmez. Sadece geminin kendisine sahip olmanız gemiyi ve tasarımlarını kullanmanız için yeterlidir.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. TALIPHAN

TALIPHAN User

Saygılar.
    Konuyu kapatabilirsiniz.:):):):)

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu: