Destek venom spectrum diminisher ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pentagon666 tarafından 25 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba gemim full lf3 4lf 4 8 iris 8 arge uçuş düzeni creditlik olandan var 1tane pet 7 lvl kami 1 lvl var.

venom un yeteneği tallon a sıkmadan kesebiliyormuş bu doğrumu ?

ve diminisher specturn venom arasında kaldım sizce hangisi gemimi fullemeye çalışıyorum.

2. -Star-

-Star- User

Venomun yeteneği eskiden dediğin gibiydi, sıkmadan tallon kesebiliyordun.Ancak şu an için öyle bir şey mevcut değil.
    Bana kalırsa spectrum kullanmalısın,daha az patlarsın diye düşünüyorum.

3. spectrum özelliği ne kazandırıyor kalkan bitmiyor mu ?

4. Aria

Aria User

1; Venom

Krisallon yeteneği ile kesmez, %30 DP yer ancak tamamen öldürmez.

2; Tetiklik "Sayborg" gemisindeyken, krisallon tamamen yok etmektedir. (450oil ve birçok parça gerek)... (Venom'un gelişmiş versiyonu emek ister x-7 dönmek gibi...)

3; Diminisher "solo gezenlerin gemisidir." Krisallon kesmeye zorlanıyorsanız. 8 k vuran bir gemi, yetenekle 16k çıkarır. Sepromla beslediğiniz takdirde, x1 ile yetenek bitinceye kadar kesmektedir. 8-12 sn krisallon kesersiniz. 1:30 dk dp yenilersiniz.

Tüm kalkanları çıkarıp, sadece lf3 lf4 takın, en fazla vuruş seviyesine gelmeye özen gösterin, seprom veya prometid besleyin. Düz "6-9k" arası vurmanız, size 2 katı olarak gelir.

4; Spectrum "Düşmanlar size aşırı dalıyorsa, portal kaçacak vakit olmuyor, patlamak istemiyorsanız, bunu tavsiye ederim. Npc keserken zorlanırsınız, en azından kalkan gerekiyor. Ancak %60 kadar hasar önlüyor, 100k yerine 30 k atıyorlar. Ama yinede "düşman yeteneklerinde işlemiyor. O yüzden kaçmak için sizi idare eder, ancak kesimde yavaştır...^^

5. -Star-

-Star- User

Spectrum gemisi sana %10 kalkan puanı bonusu kazandırır. Bunun yanında Prizmatik kalkan adında yeteneği de mevcuttur.
    Prizmatik kalkan yeteneği;
    Düşman hasarı %80 azalırken kendi hasarın %50 azalır.Bu etki 30 saniyeliktir.

6. zaten gemimin özelliklerini yazdım pek pvp gemisi değil :) venom un yeteneği kaç k hasar vurur yani almaya değermi ve diminsher mi alayım venom yerine ?

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  7. X1 ile seprımlu 7-8 K arası vurmadığın sürece diminisher ile oynaman çok zor olur

8. x1 seprom beslemeli 7-8 k arası vuruyorum ama sürekli seprom besli gezmiyorum.

9. Aria

Aria User

Şöyle...

15+16 : lf3
    ; 4650 > 4800 vurar.

Seprom bassa; 6800 + ½5 hasar... 7500 falan eder.

7500x2: 15k bence diminisher alsa daha iyi... 2x varsa, 30k vurar. 1,3 dk'da 1 krisallon 1 saatte 45 tane

45x100: 4500 uri demek, az değil...^^

Not; düz hesaptır. Kafadan hemen kısa kısa yazdım

10. evet benim için en iyi seçenek diminisher sanırım.

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  11. Aynen ben diminisher geziyorum gelen olursa zaten baskına al x4 ü aç özelliği sana sıkarsa sen de sık

Aria bunu beğendi.
  12. GannicusP

GannicusP User

Diminisher başlangıç için gereksiz bir gemi kasmak için venom kaçmak için spektrum.Duruma göre solace'de güzel bir gemi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.