venom tek ikilik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXxDARKHASxXx tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. venomun yeteneği kaç k çakıyo ve her oyuncu için sabittimi mesala lf4ü ful oyuncuyla f2 si ful oyuncu için bu yetenek aynımı çakıyo

2. git gide yükseliyor...

30 k 40 k ya kada çıkabiliyor fakat bu süreye bağlı...

3. MrAbusive

MrAbusive User

Her şeye aynı direk dpye vuruyor 1 dakika içinde 1 büyük kris dpsi kadar hasar veriyor .

4. Ben venom kullanıyorum ve 30 k - 40 k gibi rakamlar hiç görmedim.
    1)en fazla 14 k çaktığını gördüm o da 59. saniyede falan toplamda 450 bin hasar veriyor yaklaşık yani bi tallonu hiç sıkmadan kesebilirsin yetenekle.
    2)Herkes de aynı vurur yetenek full lf-4 olman veya full lf-3 olman bir şey değiştirmez.

5. toplamda demek istedim sürekli 40 k vursa kimse yaşayamaz 40 k ya kadar çıkabiliyor dedim toplamda senin dediğin gibi 450 k hasar veriyor.

6. Merhaba ,

İlk olarak tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat edelim. Tamamen büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geliyor.

Venom Tekillik yeteneği aktif olduğu sürece artarak direkt olarak darbe puanına hasar veriyor. Toplamda 400.000 civarı hasar veriyor. Yetenekten kurtulmak için yeteneği aktif edenin patlatmak , EMA atmak yada portaldan atlamak gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.