VENOM veya Tasarımsız sadece AEGİS ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

Selam 250 bin uriye sizce goli icin venom tasarımınımı alsam yoksa tasarımsız sadece aegis mi. Bunu sadece küvvetli npc lerde oynamak için almak istiyorum.
    Ayrıca nette bu venom tasarımının bazern vuruslarının 900 k ile 1 000 k arası oldugunu yazmışlar. kafam karıstı adamlar normal venom tasarımdanmı bahsediyorlar yoksa tasarımın özelliği var ve süreli tekralanabilir kullanımlı bir özellikmidir bu . Veya npc lerde işe yarıyan bir seymidir ?
    Dükkan sayfasından baktıgım kadarıyla anlayamadıgım yer TEKİLLİK denilen özellik. acaba bu bahsi gecen 900-1000 k vuruş bu özelliktenmi gelmekte ?

2. Venom yeteneği zehir gibidir . Azdan çoğa vurarak (mesela 1000-2000-3000 böyle artarak) gidiyor ve TÜM HASAR DP'YE İŞLİYOR . Toplam hasar da 450 k civarı diye biliyorum .

250.000 uri için önerimse aegis almandır . Lazer yeri az ama özellikleri bunu kapatıyor :)

Not : Pro Aegisler , Venom'un tekillik yeteneğinden patlamadan kurtulabiliyorlar bilgine .

skayra1 bunu beğendi.
  3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Kasılmak için kesinlikle aegis almalısın. Yeteneğe gelirsek venom tekilliği belli bir süre karşıdaki geminin yüksek hasar almasını sağlar fakat kullandıktan en az 20dk sonra kullanabilirsin buda demek oluyor ki venom'u kasılmak için kullanamazsın sadece baskınlarda işe yarar. Aegis ise hem baskın hem kasılmak hem de kapılarda %100 avantak sağlar. Keyifli forumlar.

skayra1 bunu beğendi.
  4. venomum var ageis al kutu aç çıkar zaten ageis alınca kolaycana alırsın venomu

skayra1 bunu beğendi.
  5. skayra1

skayra1 User

Yardımcı olan herkese teşekkürler. Modum musait olduğunuzda konuya kilt atarmısınız, ben arkadaşlardan gerekli cevabı aldım. Sagolun

6. Prophecy

Prophecy User

Kasılmak için aegis pvp için venom

7. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.