Venom vs specturom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ragıp0303 tarafından 10 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ragıp0303

ragıp0303 User

Ben
    35 lf3
    8 iris
    Specturom
    Aegis
    Spearhead
    16 lw 7 sw petim var
    Venom istiorum mmo cavuşum kasılıyorum daha venom mu uygun olur sizce elmas uçuş düzenim var talonu 2 dk da indiriorum sadece roket lazerle kısa zamanda ful+ful olmam için venomumu alayım sizce 2 argem var

2. Venom şu an için en gereksiz gemi bence. Yetenek bekleme süresi uzun + verdiği hasar epey az. Kasılırken Solace senin için en uygunu olabilir. Her 1.30 dakikada darbe puanını anında doldurursun

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Daha iyi yardım alabilmeniz için konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Burgu uçuş düzeni varsa venom almanızı öneriyorum.

İyi forumlar...

4. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

solace pismanliktir iyi bi hasarin yoksa zaten 2 dakikada bir dp doldursanda pek fayda etmiyor ben 300m bastigima pismanim hemen hemen ayni hesaba sahibiz venom alman tavsiyem.

5. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

6. Cillos™

Cillos™ User

Venom

7. summer1905

summer1905 User

Wenom şimdilik iyi gibi kasılırken

8. ragıp0303

ragıp0303 User

Venom yeteneği kaç dk bekliyor ve toplam kaç saniye vuruyor ve kaç k vuruyor

9. summer1905

summer1905 User

wenom 2 dk de doluyo yanlış hatırlamıyorsam ve 1.5 k dan başalayıp nerdeyse 34 saniye sürüyo 200-200 artıyo vuruşu sanırım tam ahtırlamıyorum epeydir kullanmadım wenom

10. Cillos™

Cillos™ User

1500 den başlayıp 8500 de biter. 35 saniye yetenek süresi, 2 dakika soğuma süresi var. Totalde tam olarak darbe puanına 180 bin hasar vurur. Hasar 1500 den başlayıp her saniye 200 200 artar.

11. ragıp0303

ragıp0303 User

Konu kilit lene bilir

12. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzre kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.