venom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 15 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .maxpayne

.maxpayne User

iki yeni modül geldi ama ezik gemiler hariç haritalarda hala yok herkes solece devam sizce tutmadı yeni modüller yetersiz mi kaldı

2. hız modülünü kolayca alabilseydik venomu da sahalarda görebilirdik. Sadece hasar modülü ile solace'den daha iyi olmayacağı için solace'i tahtından indiremedi.

titans___ bunu beğendi.
  3. Emi0666

Emi0666 User

Venom'un kendisinden %5 hasar özelliği var ve modüllerle %12 hasar( lazer ve roket için) kazanıyor yani toplam %17, %3lükde bir hız kazanıyor modül ile , Solace ise %10 ekstra kalkan ve tüm gruba can basma yeteneği var haritalarda görmemizin sebebi bariz belli bence kasılırken kalkan ve can hasardan daha önemliki bunun dışında solace'in hasarıda yerinde %15 npc modülü sayesinde.Yani özet şu ki Venomun Hasarı Npclere karşı sadece %2 fazla karşılaştırmak gerekirse %10 kalkan ve can basma yeteneğimi yoksa %2 fazla hasarmı ? Tekillik1 i saymıyorum pek fark ettireceğinide düşünmüyorrum açıkcası. Fakat 1v1 lerde veya toplu savaşlarda venom solace'in önüne geçecektir. benim düşüncem bu. Ben solace modülünü alamadığım için şuan venom kullanıyorum venomun iki modülünüde aldım. Solace'in modülleri olsa şuan bende Solace kullanırdım :D

4. Aliens

Aliens User

%5 Hız, %15 DP ve NPC'ler için %15, oyuncu gemileri için %5 Hasar özelliği var. Ayrıca destekler ile 45 saniyede bir azami DP'nin %35'ini anında yenileme yeteneği var. Venom ancak savaşlarda avcı oynayanlar için işlevsel olacak ki Tyrannos Centirion sahipleri Venom'a ihtiyaç duymayacaklardır. Anlayacağınız Venom yeni başlayanlar için harika bir gemi oldu ama ileri seviye oyuncular için çok işlevsel değil bu iki modülle.

5. corgcu

corgcu User

Solace gemisi
    Arkadaşların da dedikleri gibi standart gemi %10 kalkan ve %35 anında DP yenileme.Grupla uçuyor ise diğer tüm grup üyelerine de darbe
    puanı yenileme extradan. Bunlar solacenin standart özellikleri.
    Venom ise standart tekillik özelliği var ancak ema ile etkisiz hale gelebiliyor yada porttan atlayarak. Ayrıca standart %5 hasar var gemide.
    Solace'de ema ile etkisizleştirebileceğiniz herhangi bir yetenek veya extra özellik yok. Tamamen emadan bağımsız çalışır.

Bu güne kadar Solace gemisine 5 adet gemi yükseltme modülü geldi.
    Ancak sadece 3 tane takılabiliyor gemiye. Ona göre düşünün.
    %5 hız (gemi kalp uçuş düzeni ile 566 oluyor hızda) SPC-SPD01
    %15 DP modülü - HP-SOL01
    %15 NPC modülü - DMG-NPC01
    %5 tüm vuruşlar Hasar modülü - DMG-SG01
    %10 kalkan / -%5 DP modülü -SHD-SL01

Bu güne kadar Solace oyundaki nerdeyse en fazla yükseltme modülü olan gemi. Venom %3 ile 555 hıza, Solace %5 hız ile 566 hıza çıkıyor kalp uçuş düzeni ile . Yani venom solaceye nasıl başa çıkacak merak ediyorum.

Bu durumda siz Venom mu kullanırsınız. O yüzden kimse kullanmıyor. Sadece daha sonra acaba başka bir modül gelir o zaman ihtiyacım mı olur diye alınıyor. Bu şekliyle Solace ve modülleri olan hiç kimse hala başka bir gemi tercih etmeyecektir.

Ben cyrborg'a sadece hız modülü bekliyorum, şöyle %5- %7 falan.

titans___ bunu beğendi.
  6. Aliens

Aliens User

Ufak bir ekleme yapayım:
    SPC-SL01 - Sentinel ve Solace için +%5 arttırılmış lazer ve roket isabeti, -%5 kalkan. Önemsiz bir modül ama sonuçta geminin özel modülü. :)

ateistkeci bunu beğendi.
  7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Oyun stratejisine göre gemilerin kullanım alanları değişmektedir. Şuan kasılmak için solace gemisi daha avantajlı bir durumdayken, savaşlarda avcı oynamak isteyen oyuncular için venom gemisi yeni bir seçenek olmuştur. Bu sebeple şuan haritalarda pek bulunmasa da ilerleyen zamanlarda savaşlarda venom gemisi de önemli bir yer alacaktır diye düşünmekteyim. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Gemi yükseltme modülleri en başından beri saçma oldu. Çıkmasını hayatta istemezdim. Savaş bileti al masraf etkinlik yüzünden gg kapısı yapamaz olduk. Haritalarda full program kullananlar var bize npc kesmek için sıra gelmiyor. Görevleri yapamaz olduk.
    Sayborg gemin varsa venom modülleri almak için uğraşma çünkü tüm gemilerin yükseltme modülleri sayborg gemisine dengelemeye çalışıyorlar.
    En başından hep sayborg gemisi kullanıyorum başka gemi kullanmam darkorbit oyunun kral gemisi var o da SAYBORG kardeşim bu gemiyi almaya çalış gerisi boş.

titans___ bunu beğendi.
  9. titans___

titans___ User

sayborg güzel gemi oil kasmak için ne uğraştım da yine de solace daha avantajlı gelyor daha promethusları ful geliştirmedim o zaman sayborgu deniyccem bakalım bu 3 güçlendirici satışa çıkınca alıyorum yüzde 10 hasar yüzde 10 dpi yüzde 25 güçlendirici veren az da olsa bilgisayar programı oyuncularına karşı bir gıdım fark edyor da öyle bilgisayar programı kullanarak kendini oyuncu sananlara karşı tam etkili olamadı malasef ve nalet olsun o botlarla npc kesenlere .

10. xArsimAx

xArsimAx User

Simdi soyle bir yorum yapmak istedim yanlis ise yanlis olsun ;)
    Cyborg ne ise sen o kadar ugras veya para ver tyanos tasarim al bu 1.
    Yetmedi takipci x4 rsb anahtar v.s. gercek emegi koy ortaya centrn al bu 2.
    Sonuc diger gemilerin yaninda cerez kalsin?
    Bu bir qdalet? Tamam onada modul koyacaklar ama geliyorsa hepsi bir g3lsin. Her gelende gelen gemi ust duzey oluyor bir denge yok her ay haritada hep tek tip gemiler donuyor.cesit cezbetme yok. Modulu gelen gemi o ayin gemisi resmen... moduller kalksin eski usul devam ;)

11. byHOOK

byHOOK User

Solace modüllerim yok Sayborg mu kullanayım Venom mu venomum hız+hasar modülü var