venom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xX**DANTES**Xx tarafından 29 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler venomun tekillik yeteneği ne işe yarıyor kullanan veya bilen varsa söyleyebilir mi

2. BonusRasta

BonusRasta User

Bana kullananlar oldu, özelliği kullandığın zaman belli bir süre boyunca canını azaltıyor. O süre zamanında atıyorum 3.100 3.300 3.700 gibi artarak canın azalıyor. Bir de dp'den gidiyor diye hatırlıyorum, kullananlar daha net cevap verir. Bu saldırıdan nasıl ölmeden kurtulacağını da söylerler isterseler :D

3. kapıdan atlayınca geçio onu biliom bi :)

4. BonusRasta

BonusRasta User

Ema'da işe yarayabiliyordu sanırım :)

5. olabilir
    bi arkadaşım bana yetenek 400k dp götürüyo dedi de abartıyo o heralde

6. BonusRasta

BonusRasta User

Süresi ne kadar bilmiyorum o süre boyunca bayağı gidiyor. Geçen savaşırken (ben venga kullanıyorum dp full argeli) adam özellik attı çabuk patladım. Eğer alacaksan kristallon üzerinde dene 400k dp var doğru olabilir, cubikonda kullanan var :)

7. evet banada kullanmışlardı son anda atlayıp kaçtım
    cubide de çok kullanıyolar evt

8. o yeteneği dimnisher de yapabiliyo heralde

9. BonusRasta

BonusRasta User

Şimdi baktım eski forumdan

Venom:% 5 hasar tekillik yeteneği düşmana toplamda 1500 den 14.000 e kadar çıkıp toplamda 1 dk içerisinde 450.000 dp hasarı verir. yetenek emp ile yok olur.

Diminisher: %5 hasar bu yetenek tasarımı ise düşmanın kalkanını indiriyor. 1 dk boyunca normal bı oyuncuda %10 dp % 20 kalkan vurusu olurken diminisher da %10 dp %50 kalkan vuruşu olmaktadır. bu yetenek kalkan yüklemesi ile yok olur.

Yazıyor, link vermek yasak olmasa koyardım

10. çok teşekkür ederim :)

11. 5-2 cubide kulanılır 20dk da bir 450k hasr verir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.