Venom'u hangi şekilde almalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CavcavınFedaisi tarafından 5 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba abilerim iyi forumlar , acemi bir oyuncuyum ve oyun hakkında fazla bilgim yok temel bazı şeyleri biliyorum sadece o kadar . Konumuza gelecek olursak venom gemisini almak istiyorum fakat hangi şekilde almam daha karlı olur bilemediğim için sizlere sormak istedim Açık arttırmadan mı , birleştirmeden mi yoksa 250k uri biriktirip o şekilde mi alayım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

2. KATALONYA

KATALONYA User

250bin uridiuma yeni bir gemisiniz, lf4 günü yeşil kutu açıp birleştirmeden o kadar uridiuma 2 gemi bile birleştirebilirsiniz lakin şöyle bir durumda var o uridima 3 zeta yapabilirsiniz buradan gelecek anahtarlarla da birleştirden çıkarabilirsiniz ortalama bir zeta 1500-1800 galaxy gatese açılır kapıyı tamamladığınızda yaratıklarla beraber 48k uridium alırsınız kalakn uridiumunuzla bir zeta daha bir zeta daha açarak hem yeşil anahtar hem günlük dosyası hem cephane hem havoç. Yeşil anahtarlarıda zeus veya lf4 gününde açarak emelinize en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Size tavsiyem açık artırmada veya birleştirmede olan bir gemiyi hiç bir ekilde uri vererek almayın. Sabr edin mutlaka o gemiyi çok ucuz miktarda kredi ile veya zamanla biriktirdiğiniz malzemelerle birşeltirebilirsiniz.

Geminizn durumun detaylı şekilde bilmiyorum , ama eğer havoclarınız full değilse haftasonu Zeta açarak yapmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

4. Hangi kapının daha iyi olduğu hakkında bir bilgim yok dün hades kapısı açmıştım fakat hala birlikte yapacak bir grup bulamadım kendine henüz , zetanın parça sayısı çok fazla gözüküyor bir zeta açmak kaç uridium veya hades mi daha iyi zeta mı şimdiden teşekkür ederim

Goli kullanıyorum 14 lf3 1 tane lf 4 üm var 15 jeneratör ve 13 adetde B02 ya sahibim ve ne yazık ki havocun ne olduğuna dair bir bilgim yok hangi kapıyı açıp nasıl bir ilerleme kat etmem gerekli bilmiyorum rastgele ilerililiyorum teşekkür ederim sevgili mod

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Size tavsiyem bir klan bulub, onların deneyimlerini sizinile paylaşmasını sağlamak olacaktır.

Sizlere aşağıdaki S.S.S.'leri okumanızı tavsiye edicem bu sayede gerken bir çok bilgiye ulaşabileceksiniz.
    Eğer aklınıza takılan herhangi bir soru olursa, lütfen sormkatan çekinmeyin.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 5 Ekim 2018

6. Teşekkür ederim sayın mod önerilerinizi göz önünde bulunduracağım

.Paradoks. bunu beğendi.