Veteran

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chaorrupted tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar kafama takılan bir soru vardı.

Ben zaten ultimate battle arenadan Veteran unvanı aldım bir de npc keserken veteran unvanı geldi. Bu bug mudur yoksa oyunda cıdden 2 veteran unvanı mı var? teşekkürler...

2. WolfWar

WolfWar User

Evet oyunda iki tane veteran ünvanı vardır. Ünvanlar ve başarılar kısmına bakarsanız görebilirsiniz.

3. Sımdı de baba unvanı geldi 100m tecrübe diye
    Ancak ben ztn 183 milyonum bu bug herhalde? ondan da 2 tane yoktur

4. WolfWar

WolfWar User

Haklısın aynı ünvanlar banada arka arkaya 1 saniye aralıklarla geldi o zaman sanırım bir bug var hatta resim albümünede resmini atmıştım dur burayada atim.

5. Merhaba ,

Ultimate Battle Arena'daki başarı ayrıdır. Bir de genel başarılar bölümünde 1.000.0000 TP toplayınca gelen var.

İyi forumlar.

6. WolfWar

WolfWar User

Modum arkadaşın dediği bendede oldu ben ve bu arkadaş bu ünvanları zaten daha önce almışız neden tekrar geliyor ?

7. Merhaba ,

Teknik olarak bilemiyorum fakat bende hiç aldığım ünvan , başarı v.b. şeyleri tekrar tekrar alma gibi bir durum olmadı. Belki şirket değişimleri v.b. şeyler nedeniyle bunlar düşüyor gibi gözüküp daha sonra tekrar kazanılmış gibi işlem görüyor olabilir.

İyi forumlar.

8. WolfWar

WolfWar User

Modum hiç şirket değiştirmedim kötü bişey değil tekrar almak ama neden oluyor insan haliyle merak ediyor tabi. Bu arada güncelleme ve fikir havuzuna bir konu açtım sizce ne dersiniz bu konuya :D

9. bahsettiginiz kadar tp yok benım tpem 183m nasıl geliyor peki?

10. Merhaba ,

Ayrıntılı bilemiyorum demiştim. Konuya zaman içinde bakarız. :) :D

Durum hakkında teknik olarak ayrıntılı bilgimiz yok fakat oyun akışını olumsuz etkiliyor mu etkilemiyor mu ? Görsel bir hata olabilir yani oyuna bir etkisi olmayabilir.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  11. burakhan

burakhan User

Bu problem bende çok oluyor mesela sen patlamak üzereyken kamikazeyle ya da normal bi şekilde bir yaratık öldürüp tp elde ettiysen , yeniden doğduğunda kestiğin her npc den tp ile ilgili başarılar tekrar geliyor . Oyundaki bu hata bayadır var.

WolfWar bunu beğendi.
  12. Aynen kardeşim bana da oyle oldu işte 2. defa baba geldi demek sorun ara sıra bazı kişilere olabiliyormuş

Demekki kardeşim ara sıra hatalı unvan gelme durumu oluyormuş :)

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu soruna arada bende denk geldim. Genellikle TP elde edince kazanılan başarılarda oluyor. Durumla ilgili bize resim gönderilirse iyi olur. Sorun iletilecektir.

İyi Forumlar.

14. Konu kilitlenebilir.

15. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konu Sahibi konun kilitlenmesi isteği gereği konu kilit.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.