Video Çekme Programı Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lezgin tarafından 7 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lezgin

lezgin User

Merhabalar, Makinam o kadar yüksek özellikli bir şey değil ve internet hızım da fazla yüksek değil. Kasmayan bir video programı arıyorum şu an bandicam'le (İsim vermek yasaksa düzenleyip kaldırabilirim) çekiyorum lakin en düşük ayarlarda ve 10-15 fps alarak oda olmuyor. Bildiğiniz bi video çekme programı varsa önerebilirmisiniz editlemesini başka programla yaparım yeterki kasmadan çeksin :)

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Bir mahsuru yok program ismi paylaşmanızda.

İyi forumlar.

3. Bandicam

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Open Broadcaster Software (OBS Studio) Dene derim.

Canlı yayın özellikleri falan da var bir sürü özellikleri yanı sıra eklentileri vs.

Benim tavsiyem bu internetten araştırır kurulum ayarları falan da bula bulabilirisin.

5. lezgin

lezgin User

Olabilir Modum klan arkadaşlarıma sordum onlarda genel olarak obs yi önerdiler bi indirip denerim teşekkür ederim.

Bandicam ile çekiyorum zaten ama çok kasıyor kalite ayarını düşürdüğüm zaman da çok kötü çekim yapıyor valla olmassa bu gidişle telefonla çekecem :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2017
    ÖzgürMeriç ve CihangirCeylan01 bunu beğendi.
  6. GREED

GREED User

Dürüst olmak gerekirse ben de bandicam diyecektim ama madem memnun değilsin fraps a ne dersin ? :)

7. Merhaba ,

Fraps , Camtasia , Bandicam v.b. bir çok program var. Google'da biraz araştırabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. O zaman Hypercam :D
    Hala yaşıyor mu bilmiyorum :)

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Camtasia programını ben kullanıyorum memnunum.

Sony Vegas programı için videoyu editlemesi iyi diyorlar ama biraz kasma sıkıntısı varmış.

Hypercam2 programınıda kullanıyorum kasma donma sorunu olmuyor ama görüntü kalitesi bazen sağlıklı sonuç vermiyor.

10. lezgin

lezgin User

Modum Camtasia yı bende denedim bandicamdan daha iyi çekiyor ve fazla kasmıyor ama böyle hiç video çektiğini bile belli etmeyecek bi program lazım o hypercam2'yi şimdi indirip deneyeceğim teşekkür ederim.

Fraps ta olabilir de başlatamıyorum kaydı :/

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Birde freeze screen video capter diye basit bir program var .

Profosyonel değil ancak supporta video yollarken onunla çekiyorum ve kasmıyor deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. lezgin

lezgin User

İndirdim modum deniyorum şu anda.

Mo
    Modum denedim bandicam'dan daha güzel ama tam ekran yapınca gemi sallanıyor benim onu nası ayarlıcaz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2017
    JUPlTER bunu beğendi.
  13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Hangisini denediniz ve chrome da tam ekranda ekran sallanması yaşanıyordu, tam ekran yerine ekran boyutu kadar genişletirseniz sallanmıyor.

İyi forumlar.

14. lezgin

lezgin User

OBS yi kastetmiştim sağolun modum pc formatlandı.

15. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Benim yazdığım video çekme programında zaten oyun içi kısmını seçiyorsunuz sallanma da olmuyor.Tam ekranda sallanma chromeun genel sorunu olduğu için yaşanıyor olabilir.

İyi forumlar.

16. Action , Video küçültme programı :p , Camtasia Studio

Hepsini okumadım kb sonunu okudum. :]

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.