Öneri Video Yükleme Sitesi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve smoonrise tarafından 21 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Özellikle bu etkinlikte halen devam eden 8li olmasa bile 2li 3lü 4 lü illegal kullanımı vardı özellikle düşük gemilerdi çoğu , sanırım tarama yada banlama sistemini çözmeye anlamaya çalışıyorlar umarım IP leri bakılıp ana hesapları ile ceza alırlar , bunların videosunu çekip atmayı düşünüyorum .
    '' videohizliresim '' isimli siteyi keşfettim üyelik işlemini tamamlayamadım onay maili bir türlü gelmedi .
    Siteyi bilen varsa uyeliksiz video yüklenip link supporta verme imkanı oluyor mu ? olmuyor ise nasıl işlemi tamamlayabilirim neden uyelik işlemi tamamlanmıyor ? Yardımcı olacak varsa çok makbule geçer :D;)

2. titans___

titans___ User

VİRGÜL NOKTASINI koyuyorum sanki başkaları noktasına virgülle yazınca sen anlayınca her şley düzeliyor ,bende video attım , you tube yükledim , hızlı resime attıklarım burda verilen site de bir türlü olmadı ne diyelim , daha yeni centurıon kullanayım dedim, lazer eksik takamadım, video çekip attım ,you tube da yükledim, burda da bandan sonra adminler cevab vermesi olur inşallah.

Son düzenlenen: 22 May 2023
  3. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

Bende video çekip yolladım kardeşim youtubeye yükle gönder direk bakalım bot kullananlar ban yiyecek mi çok adaletsiz oldu bu etkinlik bot kullanmayan kişiler hiçbir şekilde etkinlikten fayda görmedi bakalım ne olacak

4. smoonrise

smoonrise User

Lütfen kusura bakma ama bazen baya bir sigortaları yakıyor yazdıkların artık virgül veya es vermemekten mi ? yoksa devrik cümleden mi ? yada farklı düşüncelerin aynı cümlede olması mı bilmiyorum ama inan şu videodaki hali oluşturuyor yazdıkların bazen bende , umarım kırılmazsın art niyetli demiyorum ama durum bu dostum :D

Aslında bende öyle yapmayı planladım ama forumda atan olmuştu kısa 20 sn 30 sn video bende adresi aldım sonra bakarım diye , kayıt olayım dedim işlemi yaptım ama onay maili gelmedi sonra yeniden onay maili gönder gibi seçeneğini deniyorum hata veriyor onay maili gelmiyor arada kaldı işlem tamamlanmadı eğer tamamlansaydı tam olarak tecrübe edip hatta burada faydalı olur diye tavsiye paylaşımı bile yapacaktım , eğer tahminim gibi ise aynı resim kayıt etme link verme sitesi gibi masa üstü kaynağı hemen hızlı aktarma oluyor ise çok kısa videolar için y.tube bulaşmaya değemez diye yazdım , forumda bu siteden video link atan paylaşan denk gelirse bu konuya güzel olur net bilgi almış oluruz . Sadece illegal şikayeti için değil oyun hataları veya başka konularda şikayetler pushing bug yapanları şikayet içinde yararlı olur diye düşündüm bu site üzerinden işlem yapmayı pratik ise .

Son düzenlenen: 22 May 2023
  5. video çektim ama 15 dk dan uzun olduğu için yollayamadım bu etkinlik çok adaketsiz oldu hiç modül kasamadım ama botlar ful modül kastı

6. ben 3 er dakikalık 3 adet vıdeo cektım yeterlı oldugunu dusundum ve destegin verdigi cevaba göre yeterli sanırım emınım kı oyuncular etkınlık basladıgından berı sıkayetcı oldugu ıcın oyunun sıstemı onları zaten tespıt etmıstır dıye umuyorum gözümüz kulagımız belkı bu hafta gelır diye ban dalgasında orgeneral adam bota atıyorsa etkınlıkte botu şeref puanınınn sılınmesını goze almıstır ama şöylede bir durum var elde ettıklerı cpu ve moduller onlara kaaar olarak kalacak suan oyunda rutbenın bır onemı kalmadı ama yınede oyuncuların ıcının bırazda olsa soguması ıcın seref puanı sılme ve 3 gun ban cezası hiçte fena olmaz belkı akıllanırlar

7. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla supporta gönderilen videolar genelde YouTube ve Dailymotion benzeri siteler üzerinden gönderiliyor. Fakat başka harici siteler de deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. smoonrise

smoonrise User

Tam adresini paylaşmadığım bir kısmını paylaştığım site zaten resimli kanıtlar için kullanılan forumdaki bilindik bir sitenin videoya yönelik kısmı ama resim için olan bölümdeki üyeliğimi tanımıyor , yenisinide işlemini tamamlayamadım , foruma kısa video atan birinen öğrenip aldım inceledim siteyi tahminlerimde yanılmıyorsam belirli bir süreye kadar olan videoları hızlıca masa üstünden kayıt edip link veriyor olması lazım eğer böyle ise oldukça kolay ver kullanışlı demektir , foruma bu site üzerinden video paylaşan görüse yada bilen biri yardımcı olur bize diye açtım konu .

9. titans___

titans___ User

Bende kusura bakma da virgül nokta için sigorta yakmana , yaptığım yorumlardan dolayı , kendini hedere ve helak eden insanları da çok üzüldüğüm ve üzdüğüm için video ile yardımcı olmayı istiyorum yeniden yazdım sırf sen ve anlamayanlar için de video atıyorum .

VİRGÜL NOKTASINI koyuyorum sanki başkaları noktasına virgülle yazınca sen anlayınca her şley düzeliyor ,bende video attım , you tube yükledim , hızlı resime attıklarım burda verilen site de bir türlü olmadı ne diyelim , daha yeni centurıon kullanayım dedim, lazer eksik takamadım, video çekip attım ,you tube da yükledim, burda da bandan sonra adminler cevab vermesi olur inşallah.

10. smoonrise

smoonrise User

Benim açtığım konu içeriği ile sana sorun olan konu farklı gibi sanki ben hızlresim sitesini kullanıyorum hali hazırda zaten ama video içerikleri için olan bölümü siteye yada ondan esinlenip açılan sitede üyelik açamadım hem bu konuda hem sitenin kullanımı hakkında bilgi amaçlı açtım konuyu ama olsun yinede yazmak istemişsin kendi sorununu yazmışsın olabilir problem yok bu hususta .

Maalesef yine yazdıklarının ilk kısmını anlamadım yazdıklarının ( Bir ihtimal alakalıdır yazdıkların ile diye belirteyim hızlıresimde attığın resimleri altta sınırsız ve şifresiz olacak şekilde ayarlamayı unutma yoksa yüklediğin resimler paylaştığın platformlarda silinir kırık link durumuna düşer ).

Centrion konusunda yorum yapabilirim eğer doğru anladım ise lazerin kayıp gözükmüyor sanırım o yüzden içi eksik lazer olduğundan kullanamıyorsun ? şimdi ilk adım kesinlikle çerez silme modem kapatıp 5 sn bekleme sonra açma v.s klasik kontrolller , sonrasında tüm hangardaki gemilerin pet iris gemi içlerine bakmak , eğer sonuç alamazsan tüm hangarların kayıtlı envanterlerini SİL butonu ile silme . Umarım doğru anladım sorunu ve bu tavsiyelerden çözüm olur bulursun olmazsa zaten tek istikamet support demek ki sendeki teknik bir sorun demektir .

11. titans___

titans___ User

yok sen üzülüyon diye beni de üzüyon hayatı ıskalama ufak şeylere takılma ben burda yazdığım şeyleri daha güzel anlatan o kadar insan var ki ben sinirlenip dümdüz yazıyorum onları okuyup gaza geliyom her neyse , burda forum modu mu neydi bir site dedi oraya attım ,kayıt da olamadım , fark etmedi arada düzeliyor arada bozutuyor oyun , ona da tepem atıyor uslübum kibarlaşmasına aldanma , sorunlardan dolayı hilecilerden dolayı kullanmak istediğim kelimeler ban sebepi olur diye kendimi kasıyorum , o da yazdıklarımı acaip hale getirdiğini bende farkındayım zaten de hani anlasalar ne olcak yazdıklarımı da ,yıllardır oynadığım oyun yıllardır aynı sorunlar , kaç senedir o centurıon da neler çektim de yazmadım deddim et nalet olsun yapacakları işe e yazdıklarımla edebiyat ödülü almak gibi bir gayem yok yeterince ödülüm var , başka şeylerden o egomu tatmin ediyor zaten .

12. smoonrise

smoonrise User

Yok mu bu siteyi kullanan bir forum kullanıcısı ? yada siteye kayıt işlemlerini tamamlayabilmek için fikir verecek birisi ?

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben denedim. :D Güya mail adresime onay kodu yollayacaklardı ama o bildirim sayfası bile hata dolu. Bir sürü kod arasından " Mail adresinize onay kodu gönderildi" tarzında yazıyı ayıkladım okudum. :D :) Neyse mail adresimi bir kaç defa kontrol ettim. Ne gelen var ne giden. Zar zor yeniden gönder kısmına girdim. Yeniden gönder'e bastım. Sanırım bugün 2. gün ama şimdi baktım onay maili filan yok.

Aşağıdaki Belirtilmiş Sitelerden Ekleme Yapabilirsiniz:
    Dailymotion Facebook Liveleak Metacafe Vimeo YouTube

Bunlardan olması daha sağlıklı en azından forum sistemine göre :) ayrıca buralardan video eklemek daha kolay. :)

14. smoonrise

smoonrise User

Aynı sorunları ben yaşadım çözemedim diye buraya yazdım , aslında netten araştırdım baktım aramotorunda arattım sonuç alamadım , bir konuda birisi kısa video paylaşmıştı bu siteden illegal kullanımı şikayeti oradan dikkatimi çekti bizim resim attıp link paylaştığımız sitenin video versiyonu olanı eğer aynı mantık ile haraket ediyorsa dedim çok daha kolay kanıt videosu veya oyun sorunları ile ilgili kanıt atmak supporta ondan peşine düştüm yoksa yazdığın siteler tabiki ilk tercih olurdu , o videoyu paylaşan kişi görür belki yazar dedim ama olmadı bende konuyu bulamam kim bilir ne zamanın konusu 1 ay olmuştur belkide kim bulacak onu neyse yapacak bişey yok çözümsüz kalacak konu .

Konuya bakan mod varsa konuyu kapatabilir çözüm bulmak şuan için zor gibi .

15. yolladım ben video çekip linki de atım supporta yazdıkları cevap ne sence? Tüm oyuncuların nickleri ile iletişime geçiniz. diye cevap atmışlar bu ne demek oluyorsa

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bahsettiğin siteden resim yükler gibi yine video yükleyebiliyorsun. Fakat 30 gün sonra siliniyormuş okuduğum kadarıyla. Tabi ki yine süre veya boyut sınırı var. Üye olursan video silinme süresi daha uzun veya bir ayarlama ile seçebiliyorsun bilemiyorum. Boyut ve süre olarak bunlarda artıyordur tahminen. Fakat sitede sorun var. Yani onaylama vs sonrasındaki aşamalar ilerlemiyor.

Başka yerlerden önceki mesajda belirttiğim forumda sorun çıkmayacak yerlerden yapabilirsin. :)

smoonrise bunu beğendi.
  17. smoonrise

smoonrise User

Eyvallah ...
    İşlevsel olsaydı iyi olurdu sadece illegal şikayetleri kanıtı için değil teknik sorunlar v.s içinde kısa videolarda ( Bence ) kolay pratik yükleme paylaşma olurdu neyse belki ilerde düzelir site kullanırız o zaman kadar eski usul seninde paylaştığın sitelere yükleme yapmaya devam .

Konu modlar içinde uygunsa kapatılabilir ...

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Dediğim gibi ücretsiz yükleme nedeniyle zaten MB ve/ya Süre sınırları olabilir. Deneme yapmadım ama imkanın varsa video yükleyerek deneyebilirsin. Kayıt olunca sadece bazı + imkanlar oluyordur. Çünkü resim yüklemelerde resimin silinmesi daha uzun zaman sonra siliniyor vb gibi artıları oluyor.

smoonrise bunu beğendi.
  19. smoonrise

smoonrise User

Geçen benim imza link patladı siteden dolayı resim siteside 1-2 gün sorunluydu bende başka site üzerinden yeni imza resmi seçip başka siteden yükledim var bir sorunu sanki genel olarak sitenin sanırım ama çözemedim zaten üst düzey bir bilgi sahibi değilim işte olduğu kadarı ile yeni imza gibi birşey yaptım gitti video kısmı için ilerde bakarız artık ihtiyaç olursa :D;)

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Dediğim gibi :) üye olmayınca genelde bildiğim kadarıyla silinme süresi daha kısa üye olunca biraz daha uzun oluyor. :) Artık ara ara imza gidince yenilemen gerekiyor. :) :D Hayırlısı diyelim o zaman. :D :)

Sayfayı Paylaş