Videolu kanıtlar ama yine tren

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve •●MaÐøX●•DO●•«-✘. tarafından 9 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunda geride kalan veya daha önce yasaklanmış ama hayla akıllanmamis olan tren ve tutucu kullanan kisilere karşı mücadeleyi bizlerde veriyoruz yönetim gibi video kayıtları alarak her türlü kanıtı göstermemize rağmen oyuncular hakkında bir ceza verilmiyor sürekli alınan cevap inceleme yapacağız oluyor videolarda hersey açıkça ortada gözüküyor zaten özellikle tr2-3 sunucusu çok berbat durumda herkes vurdum duymaz tavır içinde adeta oyun yönetimine rest çekiyor gibiler oyun yönetimi şeref puanlarını silerek onlara bir ödül verdi sadece daha önce 8 kişilik 2 tren grubu varsa şuan 8 kişilik 10 tren grubu var artık kimsede rütbe kalmadığı için rütbesiz ve ful dolu hesapların hepsi birer tren vagonu oldu demekki şeref Puanı silmek bir ceza veya uyarı değilmiş 3 ban dalgası yaşandı sonuncusu büyük olmasına rağmen tren ve tutucu kullanan kişiler hayla ayakta kaldı dediğim gibi desteğe video iletmek bile çare değil anlaşılan artık foruma baktığımiz zaman şuan daha çok fazlalasan tren ve tutucu kullanım sayısı arttığı için herkes çok şikayetçi bu konuda

kasap5127 bunu beğendi.
  2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Banlamalar merkez ekip tarafından gerçekleştirilmektedir, Bu durumda da merkez ekibin aksiyon almasını bekliyoruz.

İyi forumlar.

3. kasap5127

kasap5127 User

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 May 2023
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

İhbarlarınızı support ekibine ilettiğinizde arkadaşlarımız titizlikle çalışacaktır.

5. Bugün şunu gördüm ve artık ikna oldum bu oyunu hakkıyla oynayan hiçbir yan program kullanmayan kişi sayısı ben dahil 100 kişi den az gibi şuan 3-8 haritasında 2 yıldızlı gemi otomatikde geziyor demek ki etkinlik gelince herkes bu programı açıyor etkinligi tamamlayıp normale dönüyorlar arkadaş 2 haftadır haritalarda gemi yoktu ya valla yazık ne kadar çapa harcansa da boş

6. TR|SUBUTAY

Daha sonrasında banlandıkları zaman program kullanmadım diye o etkinliği 7 gün boyunca gemiden çıkmadan yapan kişileride gördük..

Tata bunu beğendi.
  7. videolarda çözüm olmayacak ise bot kullandıklarını kanıtlayın diyorlar peki nasıl kanıtlayacağız

8. adamlar bot kullanıyor diyoruz. kanıt gösterin diyorsunuz. video çekip atıyoruz onu da kabul etmeyecekseniz daha nasıl bir kanıt sunabiliriz. ayrıca banladığınız gemiler için hepsi için size kanıt mı sunuldu. sunulduysa nasıl bir kanıt sunuldu?

9. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

Stroke botu kullanan kişileri videolu şekilde supporta zamanında bildirdik hesap incelenecek dedi adam general rutbesine ulaştı ve 3 part ban dalgasından da sağ salim çıktı hiçbir şekilde ceza almadı video dışında başka nasıl kanıt var dediğin gibi bilemiyoruz

10. TR|SUBUTAY

Gönderdiğiniz kanıtlar incelenerek merkeze raporlanmaktadır.

Sayfayı Paylaş