Destek Vınn Modem

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dede_Korkut tarafından 29 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ;

Diğer sitelere sorunsuzca bağlanmama ve daha önce oynamama rağmen Darkorbit ' e 3 gündür Turkcell Vınn modem ile bağlanamıyorum,Üye adı ve şifremi yazıp sisteme girdikten sonra günlük giriş bonusu bölümünde donup kalıyor.Ne yapmam gerekir.?

+Normal internet ile sorunsuz oynuyorum
    +Vınn'ı kaldırıp tekrar kurdum sorun çözülmedi
    +Pc ye Format atıldı sorun çözülmedi
    + 3 farklı tarayıcıyla denedim olmadı.(Çerezler vs silindi)

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Kesin net bir bilgim bulunmamakla birlikte fikir sunuyorum. VINN modem internetiniz çekmiyor olabilir. Bağlantınız yavaşlamış olabilir. Normal internetlerde adil kota kullanımına bağlı olarak aşması durumunda bağlantı yavaşlatılır böyle bir durum olmuş olabilir. NET sağlayıcınızı arayarak hız hakkında bilgi almaya çalışınız. Konu açık kesin bilgisi veya sorun yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar

3. Selam,

Belirttiğiniz konularla ilgili değil ( Yavaşlama vs yok ).Zaten Turkcell vınn aktif olan en yüksek paketi kullanıyorum. 3 gündür Darkorbit'de sorun yaşıyorum,onun dışındaki herşey gayet hızlı.Cevap için teşekkürler.

4. ben de benzer bi sıkıntı yaşıyodum yandex browserın turbo modunu kullanarak dene ben bu şekilde çözebildim.
    inşallah sende de işe yarar

5. Merhaba ,

Konu hakkında gerekiyorsa support ile iletişim kurabilirsiniz. Net bilgim yok fakat eğer adil kullanım limiti gibi birşey varsa ay sonu yaklaştığı için kota aşılmış olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.