vip alamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 71VesseLam75 tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleykum admınım Bimcell ile vip çekecem 16 lira var ve mobıl ödeme açık fakat yolluyorum mesajı hata oluştu filan diyor lütfen yardım edın

2. Ekran goruntusu gonderirsen veya hatanin ne oldugunu daha ayrintili bir sekilde soylersen sana daha yardimci olabiliriz. Bimcell gecmiyor olabilir emin degilim ama.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bimcell aveanın alt yapısında olsada mobil ödemesi yoktur.

İyi Forumlar

4. Merhaba ,

Hesabınız kara listeye alınmış gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır bir şekilde yazarak support'a bildiriniz.

Ödeme Karalisteden Nasıl Çıkarım?

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Kardesim ban, uyari veya hesabinin borclanmasi yuzunden kara listeye dusmussun hatta yaziyor orada blacklist diye. Zaten Kiyamet modumuz belirtmis supporta yaz diye. Tek care bu olsa gerek kara listeden cik. Onun disinda bimcell den uridium cekilebiliyor mu hala emin degilim acikcasi :D bazi siteleri arastirdim ama net bir bilgi yok. Deneyip ogrenmek gerek.

6. Merhaba,

Eğer karalisteye düşmüş iseniz supporta üye-id niz ile beraber mail atıp karalisteden çıkarılmayı talep ediniz.

Ayrıca bimcell mobil ödemeyi desteklememektedir. Bu yüzden bimcell ile alışveriş zaten yapamazsınız.

Konunun kilitlenmesi uygunudur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.