vip alım ve 25. gün giriş ödülü

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ModernKöle tarafından 25 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben hem bu ayın hem de önümüdeki azyın 25. gün ödülünü almak istiyorum. 1 aylık vip alacağım. bugün hiç giriş yapmayıp 26 sında almayı planlıyorum vipi. ancak merak ettiğim, bu akşam vip alsam bir sonraki ayın 25 yine aynı saatlerde mi bitecek benim vipim ? yoksa 24 ü gece 24.00 da mı bitecek ?
    kısacası iki ayın 25. gün ödülünü 1 aylık vip ile nasıl elde edebilirim.

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

1 aylık VIP paketlerinin süresi 30 gündür. Bu nedenle 26'sında almanız takdirinde sonraki ayın 25'inde sona erecektir. 30 günü geçirmeniz durumunda ya da sonraki ay herhangi bir gün giriş yapmadığınız durumda ise sonraki ayın 25. gün premium ödülünü alamayacaksınız. Bu nedenle yapmak istediğiniz planı bir iki gün erteleyip kendinizi garantiye alsanız daha rahat edersiniz diye düşünüyorum :)

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka soru yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. pekala ben kendimi garantiye alayım bu durumda. konuyu kilitleyebilirsiniz.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Talebiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.