Destek Vip Bronz Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DERBEDER-KÜTAHYALI* tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkeze İyi Günler İyi Forumlar.
    Darkorbitte Vip Bronz Paketi Aldım 11 TL ye bana bir kod verildi bu kodu kuponlar bölümüne
    girdiğimde kod bulunamadı hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar.

2. O kod kupon kodu değil de ondan kullanamıyorsun :). Promosyon kodu veriliyor. O kodu ilk kez uridium çekeceğin bir kişiye verdiğin zaman o kişinin çekeceği uri miktarının %10 u sana bonus olarak geliyor. İyi forumlar :)

3. Bakın anlamıyorsunuz Game Satış Sitesinin biliyormusunuz bilmiyosanız bir bakın ordan satın aldım 11 TL ye bana kod verildi kodu giriyorum kod bulunamadı hatası alıyorum ?

4. e-pin ile odemeyi sec ;)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Epin ile ödeme türünü seçtikten sonra karşınıza çıkan ekrana yazmanız gerekli kodu.

Ayrıca epin ile ilgili yardımcı bir klavuz için verdiğim linki inceleyebilirsiniz.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/e-pin-ile-nasil-uridium-avantaj-paketi-satin-alirim.1175/

İyi forumlar

6. O zaman o kod E-pin kodudur. Onu kullanabilmek için Uridium sayfasına girip satın almak istediğin öğeyi seçeceksin. Ardırdan ödeme türünü E-pin olarak işaretleyeceksin. İyi oyunlar :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.