Vip Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ™•BURSA[TR]16•™ tarafından 27 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar arkadaşlar 1 aylık vip aldım diyelim. 3-5 gün sonra tekrardan 1 aylık daha aldım diyelim süresi yaklaşık 2 ay olarak uzatılırmı yoksa ilk alınan vip nin değeri kalmayıp son vip nin süresimi geçerli oluyor merak ediyorum ona göre kodlarımı kullanıcam da :) .

2. üstüne ek olarak ekleniyor tarih olarak

3. Merhabalar,

@CũßßєĻį•şεнżĄĐ€ ' nin dediği gibi, satın alımlarda kayıp olmuyor. Yeniden vip aldığınızda kalan sürenin üzerine ekleniyor.

İyi Forumlar.

4. peki bir şey daha sormak istiyorum sayın modum. Elimde vip kodu var hesabımda kullanmak istediğimde "Hata: Bu kod senin hesabın için kullanılamaz." gibisinden bir hata veriyor. Level yüksek olduğu için düşünmüştüm fakat farklı bi sunucuda sıfırdan bi hesapta denediğimde aynı şekilde bu hatayı veriyor sebebi ne olabilir acaba kod mu bozuk.
    Not: Kodun kullanıldığını düşünmüyorum.Çünkü sadece bana ait olarak oluşturuldu.

5. Merhabalar,

Lootboy ve benzeri anlaşmalı siteler üzerinden aldıysanız Kodların kullanım süreleri mevcut. Kullanım zamanı geçtiyse kodu kullanamazsınız.

İyi Forumlar.