VIP Hammaddeleri Otomatikman Zenginleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Evet

93,8%
  2. Hayır

6,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamünaleyküm.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere VIP paketine sahip olan oyuncular istedikleri taktirde gemilerindeki hammaddeleri otomatikman promeriuma zenginleştirebiliyor. Benim değiştirilmesini talep ettiğim yönü ise, sadece promeriuma değil diğer değerli taşlara da dönüştürebilme özelliğinin eklenmesidir.

''Hammaddeleri otomatikman zenginleştir. '' ayarının yanında bir simge var. Bu simgenin üstüne gelince ''Sadece aktif VIP paketle çalışır. '' yazıyor. Ben buna şöyle bir özellik ekledim, bu simgenin üstüne gelince yine yazı çıkacak fakat ayrıca üstüne tıklayınca şu şekilde bir pencere çıkacak.

Bu pencereden, hammaddeleri otomatikman zenginleştirme yapılırken hangi taşa zenginleştirileceğini ayarlayabileceğiz. İki seçenek var, ya promerium ya da prometid ve duraniuma zenginleştirebileceğiz.

Böylece isteyen yine promeriuma dönüştürmeye devam edecek, isteyen ise prometid ve duraniuma dönüştürme hakkına sahip olacak.

Ek olarak, eğer bu yenilik hakkında düşünceleriniz, şöyle olsaydı daha iyi olurdu gibi fikirlerinizi hiç çekinmeden yazın. Şayet bu fikri güzelleştirecek düşünceleriniz varsa değiştirme yapabilirim.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2015
  2. bak şimdi bunlar hepsi bir birini kovalıyor prometium + endriumdan prometid ortaya çıkar 2 . olarak endrium ve terbiumdan duranium ortaya çıkar bu en üstteki üç hammaddeden 2 yeni hammadde olusur bunlarda şunlar prometid ve duranium sonrasıda var bu 2 hammaddedende sadece bir 1. hammadde olusur oda promeriumdur yani sen sadece birini geliştireyim diyon onu nasıl yapmayı düşünüyon o hammaddelerin biri olmadan hiç bir hammadde olusturamassın

3. Kardeş demek istediğim şu, isteyen kişi otomatik olarak sadece prometid ve duraniuma kadar zenginleştirsin, yani promerium oluşturmasın. İsteyen de şimdiki gibi promeriuma kadar otomatik zenginleştirsin.

4. WightPro

WightPro User

promerium gellişmesin prometid ve duramiuma kadar gelişsin

5. İşte benim fikrim de bu zaten tek farkı isteyen promeriuma kadar isteyen de prometid ve duraniuma kadar geliştirme ayarını yapabilecek.

6. Vipdeğilim ama olabilir. +1

7. Kesinlikle olmalı.

Ben açmak istiyordum ama fırsat bulamıyordum , sen açmışsın zaten +1

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

Genemi VIP Vurmayın yüzümüze VIP yok diye :D neyse Konu Güzel
    Oyum Olumlu +1

9. WightPro

WightPro User

güncel

10. Olmalı fakat sanırım bu tür konu vardı 1 tane neyse yoksa da buna atmış olıyım + 1

11. eski konuyu hortlattım eskisinden desteğe devam etmek daha doğru olur bence

tabi buna da +1 verdim :D

12. WightPro

WightPro User

tr3 seni görüyorum bi grup atta kas beni :)

Güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.