Vip İndirimi Kampanyası Kalktı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 3 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim Vip bitince hep 5,90 lık indirim kampanyası gelirdi, Artık bu kampanya yokmu ya da hatamı var ?

DarkNightt bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yalnızca 1 defaya mahsus sahip olabilceğiniz bir içeriktir. Satın alma sınırı bulunmamaktadır. Ancak tekrardan sahip olamayacağınız bir içeriktir.

İyi Forumlar.

3. 1 defaya mahsus değil baya 4,5 senedir ne zmaan vipim bitse o kampanya geliyordu artık bitirdilermi ona göre tavrımızı alalım oyun iyice paralı olmaya başladı

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Açıkca henüz böyle bir durum ile karşılaşmış bir oyuncu bulunmamaktaydı. Belirtilen durum sizin adınıza bitmiş gibi duruyor.

İyi Forumlar.

5. Moderator oyunda o kadar çok kişi bu kampanyadan yararlanıyorki yani bilmemezlikten geliyorsunuz ya da gerçekten haberiniz yok daha geçen biri nasıl bi kampanyadan yararlanırım diye konu açmıştı, böyle bişi kabul edilemez yanlış bir şeyler var açıklama yapılması lazım oyun gizlice bu kampanyaları iptalmi etti daha önce iptali mümkün değildi herkesinde haberi var bu kampanyalardan oyuna girince çıkıyor

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bigpoint Firması etkinlik ve içeriklerde değişiklik yapma hakkını gizli tutmaktadır. Buna ek olarak yaptığım açıklamada bu teklifin yalnızca 1 defaya mahsus karşınıza çıkması gerektiğini de belirtmiş durumdayım. Ancak birden fazla kez bir oyuncunun bu yönde alış veriş işlemi yaptığını belirtiyorsanız; oyuncu profilini Support Takımımıza iletiniz.

İyi Forumlar.

7. Ne zaman Vip bitse o kampanya anasayfada çıkıyor ilk girişte bence siz yanlış biliyorsunuz, o zaman değişiklik yaptılar gizli tutuyorlar ben 17 lira vip ye veremem oyundan soğudum şu olayda

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bigpoint zaten etkinlikler ve içeriklerinde değişiklik yapma ve bunu açıklamama hakkına sahiptir. Ancak bu kadar kesin bir durum hakkında neden ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. Peki sizin dediğiniz şekilde olsun.

Konunuza gerekli geri dönüşler yapılmıştır. Kilitlenmesini uygun görüyorsanız talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. senelerdir aylardır gelen 5,90 tl lik Vip kampanyasının gelmeyip vipi 17 tl ye alınmasını düşününce sizde benim gibi ısrar edersiniz

kilitlenebilir bi sonuça varılmıcak heralde yazık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2020
  10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.