VIP lik Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Secrettt tarafından 22 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Secrettt

-Secrettt User

Oyuna başlayalı tam 2 ay oldu ve hiç para ödemeden vip olarak devam ettim fakat 4 gün sonra bitecek. VIP özellikleri olmadan da oyun oynanmaz nerdeyse. Oyunda bazen vip lik veriliyordu, bunları zamanları belli mi acaba ? Zaten para ödeyip gelişen çok fazla insan var, düzgün bir şekilde ilerleyip hiç para yatırmadan full gemi olmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Para ödemeden de full gemi sahibi olabilirsiniz. Yalnız vip özelliklerine erişebilmek için gerekli ücreti ödemeniz gerekiyor. Oyun yeni başlayan oyunculara bir defaya mahsus olarak vip paket özelliği veriyor, bu özelliği devam ettirmek için ücret ödemek durumundasınız.

Bunun dışında forumda yapılan bazı etkinliklerden, oyunlardan ödül olarak VİP kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2018
  3. birleştirmeye vip ne zaman gelir.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Şu an için öyle bir çalışma söz konusu değil, ileride de olacağını düşünmüyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.