VIP mi Aegis mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 20 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar full + full çarım elden çıktı kül oldu gitti yeni bir çar ile oyuna devam ediyorum şu an 17 lvl.

Ekipmanım : 2 LF4 - 20 LF3 - 16 BO2 - 15 Elite hız

Gemi : Goliath - Leonov (2 hangar var)

Diroit : 8 İris - 1 Havoc tasarımı

550m kredi , 22k uri var.Krediler başka bir şey için lazım.

Uridium çekeceğim.Sizce VIP alıp seri bir şekilde GG kapısı , Cubikon mu yapmalıyım yoksa uridium çekip aegis mi almalıyım ?

Hiç aegis kullanmadım full çardada kullanmak pek nasip olmadı.Enforcer hastasıyım :) Skylab full.

Asıl amacım uridiumları hızlı bir şekilde biriktirip LF4 için sandık , kapı yapmayı düşünüyorum.Lütfen uridium çek full sandık al demeyin.

Sizce ne yapmalıyım ?

2. Eğer Kami 3 varsa(ki tahminimce vardır) VİP almanızı tavsiye ederim.V.İ.P alıp seri bir şekilde kasılarak zaten Aegis alabilirsiniz.Ayrıca yanında sıralama da kasarsınız.

Uridium alsanız da karlı olabilir.Aegis'i aldığınızda daha rahat kasılabilirsiniz fakat bu durumda da V.İ.P'iniz olmadığı için kasılırken zorluk çekebilirsiniz.

Tabii ki de karar sizin.Ben olsam bu durumda öncelik olarak V.İ.P alırdım.
    (Ek olarak:Eğer paranız varsa Aegis alacak kadar uridium alıp yanında 1 aylık V.İ.P almanızı tavsiye edebilirim.)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. tabiki VIP cok oneli birsey vip hizli tamir hizli roket daha cok ozelik var agis de sadece tamir ozeligi var

4. vip al rahat et. kapılarda sana kolaylık sağlar. oradan gelen urilerle aegis alırsın

5. Merhaba,

Benim tavsiyem her zaman önceliğiniz premium olsun.

İyi Forumlar

6. Teşekkürler arkadaşlar ve modum Aegis kullandım ama çok az bu çarda alacaktım fakat yorumlara bakınca ne yapmam gerektiği anlaşılıyor.

Konu kilitlenebilir.

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.