Vip Paket Abonelik Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim 1 yıllık vip paketim var.Bu 1 yıllık vipi alırken e pin kullanarak aldım.Aşağıda yazıdan da anlaşılacağı üzere iptal edilmediği sürece uzatılacaktır yazıyor.

Ben e pin yolluyla alıyorum ve diyelim ki iptal etmedim.Süre otomatikmen uzadı.Bunun bana + ve - yönlerini söyleyebilir misiniz?

* 1 Yıllık Premium 15.08.2015aktif / iptal edildi
    * = İptal edilmediği takdirde belirtilen günde otomatik olarak uzatılacaktır.

2. Merhaba ;

Otomatik uzadığı taktirde hesabınız borçlu olmuş olur. Ve belirli bir süre içerisinde o borcu ödemezseniz hesabınız kalıcı olarak kapatılır.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

*= Yazan kısımın anlamı ; Başında * olan bulunan abonelikleriniz iptal edilmez ise otomatik olarak uzatılmaktadır.

Bildiğim kadarı ile abonelik , Kredi kartı ile alışveriş yapanlarda geçerli bir durum.

Abone olursanız ;

Her ay düzenli olarak kredi kartından çekim yapılarak , abone olduğunuz paket satın alınır.

Bunun eksi yönü ise ;

Kredi kartında olası bir durum yaşanırsa ( Limit dolması , Tarihi geçmesi vs ) Hesap borçlanması ortaya çıkabilir.

Detaylı bilgi için ;

Hesap Borçlanması Nedir? Neden Oluşur? Ne Yapılmalı?

İnceleyiniz

Keyifli Forumlar

4. Anladım.

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.

Konu kilitlenebilir.

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.