Öneri Vip siz Hard Doğum Günü Kapısı Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkta belirttiğim gibi vip siz doğum günü kapısı bitirme taktiği var mı?

2. jarekkk

jarekkk User

gerekenler : aegis + düzgünce dönmek hasar yemeden .
    taktik : üstünde redi gördüğün gibi geriye kaç stun yeme bırak icyleri salsın. kesersin rahat .

3. Vipsiz yapamassın

Darkorbit yönetimi yılbaşından dolayı herkese vip kodları verse iyi olmazmıydı? En iyi web tabanlı oyun ödülünüde kazandı artık bi ödül vermesi gerekmezmi?

Ľαzαяυѕ bunu beğendi.
  4. jarekkk

jarekkk User

Vipsiz nasl yapılmaz sizin kafanızmı güzel ? nasıl yapılmaz . #bronzluğahayır

5. 2 kere denedim olmuyor Aegis elmas 18 arge 8 iris full lf3 full bo2 x1 le 11k vuruyorum seprom geliştirmeli, full elit harcadığım halde olmuyor :/ 10k x4, 6-7k x3, 15k da sab harcadım bide :/

6. 1 Saat uğraşıyonuz heralde kapıda :D valla ben 10 dk sürmedi Hem kamikaze attım Hemde venom tasarımı x4 le 60-70 bin vura vura bitirdim skoll u

7. Sakin ol :D Fark ettiysen seprom geliştirmeli dedim hala inanmıyorsan kendin bilirsin. Bir süre sonra iceler birikiyor. İlk girdiğimde kalkanını sıfırlayıp canını da yarıya getirmiştim zar zor ama sonra biriken icy grubu 2-3 saniyelik bir donma yaşattı ve zaten orda tek yedim. 2. girdiğimde full elit sıktım etrafında döne döne hatta 2-3 kere de kamikaze attım ancak yine olmadı. O icy grubu çok güçleniyor bi 10 dakkadan sonra.

8. kapı nerde ?

9. jarekkk

jarekkk User

aga ben ne diyorum 200k :D ben diyorumki 25dkda kestim :D
    Bende aynısını yaşadım :) Sen 10dk sonra güçleniyor diyorsun ben 25dk aralksız x1 amele gibi durmadan hiç durmadan :D
    5-6k anca vuruyordum SEPROMLU hız konfisi olduğu için 450k kalkan var elmasla kalkan yeniliyorum + sürekli kalkan basıyordum :)

Bende donma hiç olmadı sende olmuş kardeşim o zaman gg donma varsa çok zor yapmak orayı 100-150icy oluyor

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Görev denetim kulesinden kapınızı aktif edebilirsiniz. Şirketinizin x-4 haritasından giriliyor.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2014
  11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Vipsizte yapılır ama çok ustaca oynaman, hasar yemeden dönmen gerekir. Güve uçuş düzenin varsa çok yararlı olur. Ayrıca 3-4 saniye vurup 10 saniye geri çekilirsen icy çıkarmaz. Tabi biraz uzun sürer.

12. venomla girin 8 irisim elit harcamadan tv izleyerek yaptım 1 buçuk aat felan sürdü vip te yok elitte sıkmadım

13. Bu doğum günü kapısı istediğimiz kadar açık kalabilir mi ? Kapı yapmaktan çok sıkıldım çok kapım var çünkü :S

14. ARKADAŞLAR kapıyı bitirmek için(vipsiz) venom tasarımını giyinsin son bölümde yaratığa tekillik özelliğini(namı diğer zehir) kullansın ve özellik süresi dolarken arada bir kalkanınız full iken güveli sıkın uzaklaşın eğer ki özellik dolduysa zehirleyin yine

15. Merhaba ,

Ne kadar süre ile kalacağı konusunda net bilgimiz yok maalesef. Fakat ilk fırsatınızda yapmaya çalışırsanız iyi olacaktır.

İyi forumlar.

16. çok kolay yaw venomla gir yetnk aç uzaklaş arada sık çekil 10sn çekil 2sn sık

17. CİLΛ

CİLΛ User

8 iris full lf3 2 lf4 kalkanlar full 10k lık pet var 6 lf3 lü kami 2 de var kolayı geçtim zor olanı geçemem dimi ?

18. coder545

coder545 User

ice salma algoritmasi , kalkani tam denemedim 200 250k civari azalinca skill atip ice saliyo , guveye gecip 200k vurup cekiliceksin kalkani dolunca geri gelip yine vurucaksin ,venom da varsa yarim saatte biter

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.