Öneri VİP+SKYLAB

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PRΘTΘTYPE tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vip üyelik için 11 lira gibi bir ücret veriyoruz bence buna şöyle bir şey de eklenmeli

Gemimize skylabdan hammadde siparişi veriyoruz ve saatini tam olarak kollayamıyoruz.Kendim için konuşursam 12 de gelicek olan hammadelere ben saat 20 de bakaliliyorum.Önerim şu:
    Gemileri istasyonların olduğu yerde durucak ve orada otomatikmen hammadeleri satıcak ve yenisi sipariş edilecek.
    Ama tabi bu döngü sonsuza tek devam etmez.(Yoksa etmeli mi ? düşünceleriniz ?)
    Hesapları aktif olmayanlar zaten yapamaz.
    Rütbe sınırlaması konabilir.(Yüzbaşı ve yukarısı yapabilir.)
    Döngü iki gün sürer oyuncu iki gün içersinde oyuna girmezse durur.

İki günlük döngü 1 aylık vip üyeler içindir.(Şahsi fikrim.)
    beş günlük döngü 6 aylık vip üyeler içindir.(Şahsi fikrim.)
    on iki günlük döngü 1 yıllık vip üyeler içindir.(Şahsi fikrim.)

Bunlara bağlı olarak ücret artabilir ama bence artarsa bir seçenek sunulmalı (VIP SKYLAB abonesi olmak ister misiniz?)

Fikrim bu,olumlu-olumsuz veya geliştirmek için düşüncelerinizi yazarsanız minnettar olurum.

2. Olabilir aslında. Ama ihale fiyatlarını kötü olarak etkileyebilir. Her neyse ben +1 diyorum ama petten satışıda bir düşünmen lazım :) %30 bonus az değil :)

Yenirakı bunu beğendi.
  3. İhale fiyatları daha yeni yeni düşmüşken bu baya uçurur bence fiyatları :) oyum olumsuz bu yüzden

4. Pet i aslında düşündüm,yakıt olarak sıkıntı çıkartabilir.
    İhale fiyatları düşmüş demişsin ama ben tr3 de oynuyorum düşen hiçbir ihale fiyatı görmedim.Oyunu bir kaç ay önce bırakmıştım aegis i 700m'crediye aldıktan bir kaç hafta sonra.Bugünde fiyatlara baktım 1 milyara gitmiş.500 m den aşağı giden hiç aegis görmedim güçlendiricilere zaten 30m+ basılıyor düşük fiyata alırsan şanslısın demektir ya da alıcakların sınırı dolmuştur.Kısacası ihaleyi pek etkileyeceğini sanmıyorum.

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.