VIP Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve KARİZMA__KAPTAN tarafından 26 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim vip gelecek ayın 6 sında bitiyor ama şuan oyunda vip olarak gözükmüyorum slot çubuklar vs. hiç biri yok ama statü iptalden baktığımda hala devam ediyor gözüküyor bu konuda ne yapabilirim

2. ayarlarda premium stlotun açık olduğundan emin ol

3. Dostum N/A mı saniyorsun sen beni oyunun ana ekranındada yok premium yazmıyor vip al yazıyor :D??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2020
  4. the_flood

the_flood User

üyelik tarihi ve ekran görüntüsünü support a atmaktan başka çaren yok...mod.larda aynısını söylerler zaten

Luminous bunu beğendi.
  5. bende de aynısı oldu vip 04.08.2020 de bitiyor ama şu ana yok ilginç !!

6. aha da geri geldi :))

7. bir şey yaptın da mı geri geldi bende halen aynı şuan yok

8. Bendede gözükmüyor. 3 Aydan fazla vipim, 3 aya yakın katlayıcı, 3 aya yakın indirim paketim var ama hiçbiri etkin gözükmüyor. Statü bölümünde bitiş tarihleri var ama aktif değil.

9. Bu sanırım globalde olan bir sorunmuş tr yede bulaştı ama halen adminlerden bir cavap velmedi

10. Ben artık olanlara anlam veremiyorum. Oyunun lagları ile uğraşırken birde vip paketlerimiz kayboldu. Vip paketi nasıl kayboluyor çok değişik bir oyun ile karşı karşıyayız. Supporta bildirdim.

11. bendede aynı durum oluştu globaldeyim

12. şu anda viplik ve viplikle gelen ( slotlar, hammadde birleştirme vs vs ) her şey gitti. Bravo be darkorbit, bug konusunda kendini aşıyorsun. Eline kimse su dökemez. Daha önce de söyledim. Lütfen asgari ücretle çalışan yazılımcı almayın kendinize. Ayrıca bir şey daha eklicem. Sanırım bu oyun özel bir şirket oyunu değil, belediye falan yapıyor herhalde bu oyunu. Bunca hataya rağmen aynı ekip duruyorsa, ben ne diyem artık.

13. Merhaba premiumum 10. ayda bitmesi gerekirken silinmiş yardım edermisiniz.

bendede aynı sorun var şuan silinmiş

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Temmuz 2020
  14. Benim vipim de silinmiş oyun çığırından çıktı yok gg yok tyranos yok seprom bugu bi bitmedi

15. Stend*UP

Stend*UP User

bende de aynı durum söz konusu. vip gitti daha 2 gün önce çekmiştim. acilen düzeltilmesini istiyorum

16. Bende de aynı sorun...

17. Se7en

Se7en User

1 Ay Premium 12.08.2020 aktif ama vip gözükmüyor genel 1 sorunmu var

18. Aklıma Erkin Koray'ın çöpçüler şarkısı geldi=)körolası çöpçüler vipimi süpürmüşler:)Bu teknik ekip dediğiniz vatandaşlar oyunu düzeltmeye uğraşmasamı acaba,onlar uğraştıkça ortada oyun kalmıyorda=)

19. Şaka mısın oyun musun anlayamadım ben seni darkorbit. Ama şunu da bil, geri dönülmeyecek bir şekilde sabır tüketiyorsun. Senin de sonun geliyor, bakalım bu kibirle ne kadar gidiceksiniz? Sonra e-maillerde yalvarırsınız, ne olur dönün diye. :mad:

HAYLAMA-AKER-KOÇUM bunu beğendi.
  20. okan

okan User

vipim var görünüyor uridum sayfasın da ekranda yok görünüyor cevaplarsanız sevinirim baska birilerinde de var mı acaba ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.